Τα ζώδια (30/5-5/6) από τον Κώστα Λεφάκη: Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα αυτή την εβδομάδα; - δείτε τις προβλέψεις

Οι προβλέψεις του διάσημοι αστρολόγου

Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για 30 Μαϊου έως και 5 Ιουνίου 2022!

Κριός

Οικονομικό πρόσημο έχει η εβδομάδα που ακολουθεί και είναι στο χέρι σας να είναι θετικό. Αναθέστε στο ένστικτό σας να ανακαλύψει τις ευκαιρίες και χειριστείτε τις έξυπνα και μεθοδικά. Ο Άρης στο ζώδιό σας εξακολουθεί να σας κρατάει τα μπόσικα και να σας προτρέπει να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Αισθηματικά δεν χρειάζεται να δίνετε λογαριασμό σε κανέναν για τις επιλογές σας, ενώ οι έχοντες σχέση βρίσκετε τρόπους χαράς και διασκέδασης. 

Ταύρος

Είναι καιρός να ευχαριστηθείτε και να χαλαρώσετε από σημαντικές υποχρεώσεις που φαίνεται έφτασαν στο τέλος τους.  Κάποιοι, μπορείτε να αλλάξετε πολλά προς το καλύτερο, αρκεί να το πιστέψετε και να το επιδιώξετε. Μην παραξενευτείτε αν ξεφύγετε λίγο από τα συνηθισμένα και αν δείτε τους άλλους να σας χαρίζονται απλόχερα. Η εβδομάδα ευνοεί τις αλλαγές στην εμφάνιση, στις ασχολίες και στις δραστηριότητες. Ο έρωτας θα σας αναθέσει ένα σημαντικό ρόλο, τον οποίο και θα φέρετε μοναδικά εις πέρας!

Δίδυμοι

Τακτοποιούνται κάποιες υποθέσεις και κάποιοι λογαριασμοί. Βλέπετε τώρα ότι για σας είναι εύκολο να βελτιώσετε τα θέματά σας, αρκεί για λίγο να κάνετε μια σοβαρή προσπάθεια. Η κοινωνική ζωή, οι φιλίες, οι ευχάριστες αποδράσεις αυξάνονται στη διάρκεια της εβδομάδας. Μια επαγγελματική πρόταση ή υποστήριξη αναπτερώνει το ηθικό σας και εσείς ανταποδίδετε την εύνοια διευκολύνοντας τρίτους. Κρατήστε μυστικό ότι σας εμπιστεύονται, αλλά και κάποιες από τις ανησυχίες σας. Έτσι θα διατηρήσετε αλώβητη την καλή σας εικόνα σαν διαβατήριο για τη συνέχεια.

Καρκίνος

O καινούριος μήνας βοηθά την ψυχολογία σας και σας επιτρέπει να επαναπροσδιορίσετε τις προτεραιότητές σας. Είναι καιρός να αναλάβετε πρωτοβουλίες, να  υπερασπιστείτε θέσεις και απόψεις και να ξαναδώσετε νόημα στην καθημερινότητά σας. Αισθηματικά κερδίζετε τις εντυπώσεις με τις νέες γνωριμίες και είναι στο χέρι σας να τις διατηρήσετε. Οικονομικά προβλέπεται μια μικρή βελτίωση, ή μια πρόσκαιρη ενίσχυση του εισοδήματός σας. Ένα οικογενειακό ζήτημα τακτοποιείται με καλύτερους όρους και παράλληλα σας απαλλάσσει από μια κουραστική φροντίδα.

Λέων

Χρειάζεται μεγαλύτερη ευελιξία στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Αλλάξτε οπτική και συμπεριφορά και θα διαπιστώσετε ότι αυτό ήταν το εμπόδιο στις προσδοκίες σας. Οι μεγάλες σχέσεις μετριούνται εκτός από ένταση και σε διάρκεια.  Ο Ιούνιος σας βοηθά να συνεννοηθείτε καλύτερα, να χαλαρώσετε από έγνοιες που δεν σας αναλογούν και να διαθέσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Οικονομικά μπορείτε να καλύψετε μια ανάγκη και ταυτόχρονα να διατηρήσετε την αυτονομία σας.

Παρθένος

Καλλιεργήστε λίγο περισσότερο τη φαντασία σας. Πείτε αυτά που σκέφτεστε χωρίς να τα επεξεργάζεστε τόσο πολύ. Με λίγα λόγια ζήστε διαφορετικά την καθημερινότητα και μην πιέζεστε για να κάνετε πάντα το σωστό. Οι άλλοι ξέρουν ότι μπορούν να βασίζονται σε εσάς και μερικές φορές ξεπερνούν τα δικά σας, αλλά και τα δικά τους όρια. Ο Ιούνιος σας επιτρέπει να είστε πιο αυστηροί απέναντι σε εκείνους που κακοποιούν τον ψυχισμό σας και σας χαρίζει περιθώρια ελευθερίας που τόσο τα έχετε ανάγκη.

Ζυγός

Απαλλαγείτε από οτιδήποτε περιττό. Δεν δίνετε εξετάσεις σε κανέναν και κανένας δεν πρόκειται να σας περιορίσει. Είναι καιρός να επαναπροσδιορίσετε και κάποια σημαντική σας σχέση, όχι απαραίτητα ερωτική. Η επικοινωνιακή σας ευχέρεια δημιουργεί περισσότερες συμπάθειες απέναντί σας, αλλά ταυτόχρονα, δημιουργεί και υποχρεώσεις που καλό θα ήταν να αποποιηθείτε, αν δεν θέλετε να βρεθείτε μπλεγμένοι σε υποθέσεις που δεν σας αφορούν. Σκοπός είναι να πάψετε να ζείτε σύμφωνα με τις διαθέσεις και τις ανάγκες τρίτων και να τακτοποιήσετε τη δική σας ζωή.

Σκορπιός

Η εβδομάδα εξελίσσεται θετικά για τα αισθηματικά σας και μάλιστα σας προτρέπει να πάρετε μια σημαντική απόφαση που καθυστερούσατε εδώ και καιρό. Οικονομικά, αφήστε να περάσει λίγος καιρός ακόμα μέχρι να ωριμάσουν οι συνθήκες για να πετύχετε ακόμα καλύτερους όρους σε μια σχετική συμφωνία. Οι πιο δημιουργικοί από εσάς εξελίξτε κάποιο ταλέντο σας και αντλήστε ικανοποίηση από αυτά που θα καταφέρετε. Όσοι έχετε στόχους, μπορείτε τώρα να σηκώσετε τον πήχη ψηλότερα.

Τοξότης

Φαίνεται ότι είναι εβδομάδα τακτοποίησης. Βελτιώστε όλες τις συνθήκες της καθημερινότητάς σας, πάρτε απαραίτητες αποφάσεις και διευκολύνετε τη ζωή σας. Ένας ενδιαφέρον άνθρωπος θα απασχολήσει τους ελεύθερους, ενώ οι έχοντες σχέση ζωής, θα έχετε ευκαιρίες να ανανεωθείτε και να ευχαριστηθείτε. Ένα μικρό ταξίδι θα επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές και προβλέπεται ιδιαίτερα τονωτικό, τόσο συναισθηματικά, όσο και ψυχοσωματικά. Οι πιο φιλόδοξοι, φαίνεται να είστε πολύ κοντά στο ξεκίνημα μιας νέας, ακόμα πιο ενδιαφέρουσας, επαγγελματικής διαδρομής.

Αιγόκερως

Πρακτικά ζητήματα είναι πιο εύκολο να τακτοποιηθούν τώρα και καλό θα ήταν να επωφεληθείτε από ένα θετικό κλίμα που επικρατεί γύρω σας για εσάς. Η περίοδος με τις δοκιμασίες φαίνεται ότι σφυρηλάτησε το χαρακτήρα σας και τώρα ξέρετε πώς να επιδιώξετε, τι! Αισθηματικά είστε από εκείνους που δεν κάνετε εύκολα το βήμα, αλλά αυτήν την εβδομάδα θα έρθουν οι άλλοι προς τα εσάς. Αρκεί να μην μείνετε σπίτι, να μην διστάσετε να περιποιηθείτε την εμφάνισή σας και να μην αρνηθείτε προσκλήσεις που θα σας απευθύνουν, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη και το oroskopos.gr.

Υδροχόος

Θα έχετε τη δεύτερη ευκαιρία που χρειάζεστε για να διορθώσετε μια λάθος κίνηση, μια ατυχή επιλογή και μια άδικη παρεξήγηση. Πάρτε την κατάσταση που σας αφορά στα χέρια σας και ξαναπροσπαθήστε να ξετυλίξετε το κουβάρι που έχει δημιουργηθεί. Κλειδί σε όλα αυτά είναι η αποφασιστικότητα, η ευφυϊα αλλά και η διάθεση να μην αδικήσετε κανέναν. Εδώ ίσως χρειαστεί να πάψετε να ευνοείτε συστηματικά κάποιον στον οποίο τρέφετε ιδιαίτερη αδυναμία και αναφέρομαι κυρίως σε αγαπημένο πρόσωπο της οικογένειας. Αισθηματικά μην είστε ανυπόμονοι!

Ιχθύες

Λειτουργήστε έξυπνα και διπλωματικά στα προσωπικά και αισθηματικά σας θέματα. Μπορεί ο σύντροφός σας να χρειάζεται μια επιβεβαίωση των αισθημάτων σας, πράγμα πολύ εύκολο για εσάς. Οικονομικά έχετε ευκαιρίες να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, αλλά και να κάνετε δημιουργικούς, λογιστικούς διακανονισμούς. Η εργασία είναι σε φάση ανάπτυξης και θα πρέπει να δώσετε λίγο περισσότερη προσοχή σε ότι συμβαίνει εκεί. Μια καλή εποπτεία θα σας γλιτώσει από μερικούς περιττούς μπελάδες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ