Η Villa Crystal στην Σαντορίνη πουλιέται 3.200.000€ - 3 σπίτια σε ένα ηλιοβασίλεμα του ονείρου & με το κλειδί στο χέρι (φωτό)

Ένα απίθανο ακίνητο με κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική

Με υπέροχη θέα πέρα από τα νησιά Θηρασιά και Ασπρονήσι, η Villa Crystal είναι ένα φανταστικό ακίνητο που βρίσκεται στην Σαντορίνη και πουλιέται από τους Sotheby's για 3,200,000 €. 

Και μην ξεχνάμε φυσικά τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα των Φηρών και της Οίας, που μπορεί να απολαύσει κανείς από το καταπληκτικό αυτό σπίτι.

Η Villa Crystal έχει σχεδιαστεί ως τρία ξεχωριστά διαμερίσματα, ωστέ λειουργεί εύκολα και ως ένα ενιαίο πολυτελές σπίτι με ιδιωτική πισίνα.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα των Sotheby's τα τρία διαμερίσματα είναι όλα αυτόνομα με ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, τρία υπνοδωμάτια και τρία μπάνια. Κάθε ένα έχει βεράντες και ιδιωτική πρόσβαση στην πισίνα και τους κήπους. 

Σχεδιασμένο με τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική του κυκλαδίτικού νησιού, το ακίνητο είναι έτοιμο, με το κλειδί στο χέρι, για να μείνει κανείς. Αβεστωμένοι τοίχοι, μπλε και λευκές στέγες με θόλο, αλλά minimal αισθητική είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της Villa Crystal.

Το Ημεροβίγλι απέχει μόλις δύο χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα των Φηρών. Το ίδιο το χωριό έχει παραδοσιακές ταβέρνες, εστιατόρια και καταστήματα, όλα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τη βίλα. Η παραλία Κολούμπο απέχει επίσης δύο χιλιόμετρα από το σπίτι.

Το ακίνητο αποτελεί παράλληλα μια καλή επένδυση, αφού ανήκει στην κατηγορία buy-to-let , δηλαδή μπορεί να αγοραστεί για εκμίσθωση προκειμένου να παραχθεί απόδοση ενοικίου και ροή εισοδήματος.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Φωτογραφίες σε κείμενο και slider: sothebysrealty.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ