Γυναικοκτονία στη Δράμα: Την πυροβόλησε πισώπλατα με φυσίγγια για αγριογούρουνα - Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση,,,,,

Σοκαρίστικες είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως για την γυναικοκτονία στη Δράμα, όπου ένας 64χρονος σκότωσε την 59χρονη σύζυγό του με κυνηγετική καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει πως ο 64χρονος αρχικά πυροβόλησε την άτυχη 59χρονη, με φυσίγγια που χρησιμoποιούνται για αγριογούρουνα, στη σπονδυλική στήλη με αποτέλεσμα να διαλυθεί και στη συνέχεια της έδωσε τη χαριστική βολή στον θώρακα με αποτέλεσμα να της προκαλέσει θανατηφόρες βλάβες στους πνεύμονες και την καρδιά.

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Ακούστηκαν τσιρίδες και ουρλιαχτά από την κόρη του ζευγαριού - είμαστε σε κατάσταση σοκ»

Σύμφωνα με το Star, αφού σκότωσε τη σύζυγό του ο 64χρονος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του με την ίδια καραμπίνα στο μπάνιο του σπιτιού. Δεν έφτανε, όμως, να πατήσει τη σκανδάλη κι έτσι χρησιμοποίησε τη μασιά από το τζάκι.

 

 

Οι κηδείες του ζευγαριού θα γίνουν την Πέμπτη και σύμφωνα με πληροφορίες θα τελεστούν σε διαφορετικά σημεία.

 

Το χρονικό της φρίκης

Ήταν 08:30 το πρωί της Τρίτης όταν αποκαλύφθηκε η φρίκη. Η κόρη του ζευγαριού πήγε στο πατρικό της γιατί δεν μπορούσε να βρει τους γονείς της.

Εκεί είδε αυτό που δεν θα καταφέρει ποτέ να ξεχάσει στη ζωή της: Τη μητέρα της νεκρή στο σαλόνι του σπιτιού και τον πατέρα της στο μπάνιο. Εκεί είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του.

 

 

Μια κραυγή ήταν το μόνο που ακούστηκε στη γειτονιά. Μια κραυγή και όσοι γνώριζαν το ζευγάρι, «πάγωσαν».

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας, όπου το ζευγάρι καβγάδισε, με την κατάληξη να είναι τραγική αυτή τη φορά.

Το θύμα είχε εκμυστηρευτεί σε φίλη της ότι φοβόταν για τη ζωή της

Η άτυχη γυναίκα διαισθανόταν πως κάποια μέρα ο σύζυγός της θα την σκότωνε, καθώς είχε εκμυστηρευτεί σε φίλη και γειτόνισσά της ότι φοβόταν πως θα της κάνει κακό.

Συγκεκριμένα, η 59χρονη είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως λόγω των έντονων διαφωνιών που είχε το ζευγάρι φοβόταν ότι ο 64χρονος θα έπαιρνε την καραμπίνα και θα την έστρεφε εναντίον της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ