Μήνυση από την οικογένεια 22χρονου παραολυμπιονίκη για βιασμό και σωματική κακοποίηση -«Του έκλειναν το στόμα & του έδεναν τα χέρια»

Η μητέρα του αθλητή περιγράφει στο Star με δάκρυα στα μάτια τη σοκαριστική ανακάλυψή της.

Μήνυση στην Εισαγγελία Αθηνών  για βιασμό και σωματική κακοποίηση  κατά δύο ατόμων κατέθεσε χθες η οικογένεια γνωστού 22χρονου παραολυμπιονίκη

Η μητέρα του 22χρονου, όπως αποκάλυψε το Star, νιώθει οργή και μεγάλη απογοήτευση για ό,τι συνέβη σημειώνοντας ότι ο 22 χρονος γιος της «δεν έπρεπε να το βιώσει».

Οι γονείς του παραολυμπιονίκη υπέβαλαν μήνυση σε βάρος ενός εκπαιδευτικού και ενός υπαλλήλου σε εκπαιδευτικό ίδρυμα όπου φοιτούσε ο 22χρονος . Όπως τους είπε ο νεαρός αθλητής με τα τέσσερα ολυμπιακά μετάλλια τον έδεναν και στη συνέχεια ασελγούσαν σε βάρος του.

«Μου είπε "δεν θέλω κι αυτόν" και μου έδειξε το στόμα του», πρόσθεσε η μητέρα του, σημειώνοντας πως, όπως της αποκάλυψε, του έκλειναν το στόμα και έδεναν τα χέρια, ενώ στη συνέχεια προέβαιναν σε ασελγείς πράξεις. 

«Δε νομίζω ότι είναι εύκολο κανείς να αντιληφθεί το μέγεθος των πράξεων», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Star ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

Η ίδια αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν ο νέος εμφάνισε αλλαγή στη συμπεριφορά του.

Το κείμενο της μήνυσης προκαλεί ανατριχίλα: «Πάμε στο δωμάτιο και κλείνει την πόρτα με κλειδί. Μου χαϊδεύει τα πόδια, τα χέρια, το στήθος, το κεφάλι και τις πατούσες. Κάνουμε μασάζ. Εγώ φωνάζω και του λέω “σταμάτα”. Με πονάει λίγο…».

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Νίκος Αλεξανδρής, δήλωσε ότι στο τέλος των πράξεων οι θύτες έδιναν στο παιδί καραμέλες για να το εξευμενίσουν: «Δεν νομίζω ότι είναι εύκολο κανείς να αντιληφθεί το μέγεθος των πράξεων».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ