Ποιοι celebrities ήταν καλεσμένοι στον επεισοδιακό γάμο της Britney Spears; Πως ντύθηκαν για την περίσταση, Ποιοι Έλληνες παραβρέθηκαν;

Η  εισβολή του πρώην συζύγου της στον γάμο, δεν στάθηκε αφορμή για να χαλάσει η όμορφη μέρα για το ζευγάρι!

Η Britney Spears παντρεύτηκε τον αγαπημένο της  Sam Asghari. Και παρά το γεγονός πως ο γάμος ήταν επεισοδιακός, φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού βρέθηκαν εκεί για το χαρμόσυνο γεγονός. 

Αρχικά να τονίσουμε πως ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας εισέβαλε στην τελετή με σκοπό να την διαλύσει. 

Ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς συνελήφθη, αφού διέλυσε το χώρο του γάμου της στη νότια Καλιφόρνια, σύμφωνα με τις αρχές.

Ο αστυνόμος Κάμερον Χέντερσον από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Βεντούρα δήλωσε ότι οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση για καταπάτηση μετά τις 14:00 την Πέμπτη.

Είπε ότι ο πρώτος σύζυγος της ποπ τραγουδίστριας, Jason Alexander, συνελήφθη στο χώρο της τελετής.

 

 

Ο άνδρας συνελήφθη όταν οι αστυνομικοί παρατήρησαν ότι είχε ένταλμα σύλληψης σε άλλη κομητεία, δήλωσε ο Χέντερσον.

Νωρίτερα την Πέμπτη, ο Alexander μετέδωσε ένα ζωντανό βίντεο από τον λογαριασμό του στο Instagram καθώς πλησίαζε την ασφάλεια της εκδήλωσης.

Περπατώντας γύρω από ένα σπίτι και κήπους που φαινόταν να είναι ως επί το πλείστον άδειο, αλλά διακοσμημένο, τους είπε επανειλημμένα ότι η Spears τον είχε προσκαλέσει αναφέρει η theguardian

 

 

"Είναι η πρώτη μου σύζυγος, η μοναδική μου σύζυγος", δήλωσε. Ο ίδιος ήταν παντρεμένος με τη Σπίαρς - παιδική του φίλη - το 2004. Ο γάμος τους διήρκεσε μόνο 55 ώρες.

Οι καλεσμένοι στον γάμο

Η 40χρονη σούπερ σταρ και ο γυμναστής, 28 ετών, αντάλλαξαν όρκους σε μια μικρή τελετή στο σπίτι της στο Λος Άντζελες την Πέμπτη, σύμφωνα με το People και το E! Η Spears φόρεσε νυφικό Versace και περπάτησε στο διάδρομο με το "Can't Help Falling in Love" του Elvis Presley. 

 

 

Μόνο 60 άτομα παρευρέθηκαν, ενώ τα περισσότερα από τα μέλη της οικογένειάς της δεν κατάφεραν να πάνε.

Η Ντρου Μπάριμορ η Madonna η Paris Hilton με τη μητέρα της ,η Ντονατέλα Versace και η Μαρία Μενούνος ήταν μεταξύ των διασήμων που προσκλήθηκαν και πήγαν στον επεισοδιακό γάμο της Britney Spears.

Με μία καφέ ταφταδένια τουαλέτα και ένα τεράστιο χαμόγελο έφτασε στην απομακρυσμένη βίλα της διάσημης τραγουδίστριας η Ντρου Μπάριμορ.

Με baby blue τουαλέτα η Ντονατέλα Versace η οποία κατά την προσέλευση της δήλωσε ευτυχής και συγκινημένη γιατί της ανατέθηκε να σχεδιάσει το νυφικό της 40χρoνης σούπερ σταρ. Στα μαύρα ντύθηκαν η Paris Hilton και η μητέρα της.

 

Με μακριά εφαρμοστή τουαλέτα, glitter παντού και μαύρα γυαλιά για να αποφύγει τα Φλας εμφανίστηκε η πάμπλουτή κληρονόμος των ομώνυμων ξενοδοχείων.

Σε πιο νεανικό look με μινι δαντέλα και πολύ περιποιημένη είδαμε να καταφθάνει η μητέρα της.

Το πιο λαμπερό πρόσωπο από όλες τις επώνυμες οι οποίες παραβρέθηκαν στο γάμο ήταν της Ελληνίδας παρουσιάστριας Μαρία Μενούνος. Η Μαρία έφτασε συνοδευόμενη από τον επίσης Έλληνα κομμωτή και επιστήθιο φίλο της Δημήτρη Γιαννέτο . Ακόμη και η daily mail έκανε λάθος γράφοντας ότι την συνόδευε ο σύζυγος της που όμως τουλάχιστον στις φωτογραφίες δεν τον είδαμε.

Η Μαρία είχε πιασμένα τα μαλλιά της πίσω σε μία υπέροχη αλογοουρά και είχε ελάχιστο μακιγιάζ. Θα υπογραμμίζαμε το αϊλάινερ που είχε στο πάνω βλέφαρο τραβηγμένο ώστε να αναδεικνύει τα λαμπερά μάτια της.

Με Dries Van Notten πολύχρωμο μάξι κιμονό είδαμε την περίφημη Madonna που υποστήριξε τα τελευταία χρόνια κατεπανάληψή την πολύ νεότερη συνάδελφο της όταν έδινε αγώνα για να απαλλαγεί από την αυστηρότατη κηδεμονία του πατέρα της αλλά και της μητέρας της .

Κανένας , όπως γράψαμε και στο προηγούμενο ρεπορτάζ από τους γονείς της , ούτε η μικρότερη αδελφή της αλλά ούτε και τα παιδιά της ήταν παρόντες στον γάμο της με τον κατά 12 χρόνια νεότερο τρίτο σύζυγό της πλέον.

Ο μόνος απροσκλητος που εμφανίστηκε αναζητώντας σαν τρελός την Britney ήταν ο πρώτος - πρώτος άντρας της με τον οποίο παντρεύτηκε στο Las Vegas και ο γάμος κράτησε μερικά εικοσιτετράωρα.

Παντού υπήρχαν ροζ τριαντάφυλλα και όπως είχε ζητήσει να διακοσμηθεί η βίλα της στο Thousand Oaks της California. 

Καμιά φορά δεν αρκεί να έχεις λεφτά …..,τα λεφτά στην περίπτωση της Britney Spears έχουν φέρει πραγματικά την δυστυχία, το ίδιο και η δημοσιότητα αφού παλεύει με τα ψυχολογικά προβλήματα, παλεύει με τους ίδιους τους γονείς της, με τον εαυτό της ,δεν βλέπει τακτικά τα παιδιά της και η μόνη της χαρά από την παρατηρούμε στα social media είναι να εμφανίζεται κάθε τόσο λιγότερο ή περισσότερο γυμνή!

Να ζήσεiς Britney με τον Sam Asghari! Ας ελπίσουμε ότι θα σου φέρει ευτυχία και ισορροπία αυτός ο άντρας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ