Τα μάτιασαν τα παιδιά - Justin Bieber: Παρέλυσε όλη η δεξιά πλευρά του προσώπου του (βίντεο)

Αοκάλυψε ότι διαγνώστηκε με σύνδρομο Ramsay Hunt

Κάποιος τα έχει «ματιάσει» τα παιδιά, αφού λίγους μήνες μετά την σύζυγό του Hailey Baldwin, η οποία είχε μπει στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού, ο Justin Bieber αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με σύνδρομο Ramsay Hunt.

Ειδικότερα ο 28χρονος Καναδός τραγουδιστής μοιράστηκε με τους 240 εκατομμμύρια Followers του στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο τους μιλά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Σημαντικό, παρακαλώ δείτε το. Σας αγαπώ παιδιά και προσευχηθείτε για μένα» έγραψε στο post του ο pop star, του οποίου η δεξιά πλευρά του προσώπου έχει παραλύσει.

«Ο ιός που επιτίθεται στο νεύρο στο αυτί μου και στα νεύρα του προσώπου μου, μού προκάλεσε την παράλυση. Όπως μπορείτε να δείτε αυτό το μάτι δεν ανοιγοκλείνει, δεν μπορώ να χαμογελάσω από τη μία πλευρά του προσώπου μου. Το ρουθούνι μου δεν κουνιέται. Οπότε, ναι, έχω ολική παράλυση στη μια μεριά του προσώπου μου» λέει μεεταξύ άλλων στο κλιπ ο Justin.

Ακόμα πρόσθεσε: «Οπότε για όλους εσάς που απογοητευτήκατε επειδή ακυρώθηκαν τα σόου μου, είναι απλά προφανές πως δεν είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω αυτές τις εμφανίσεις. Όπως βλέπετε η κατάσταση είναι αρκετά σοβαρή. 

Φωτογραφίες: EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μακάρι να μην συνέβαινε όλο αυτό, αλλά είναι ξεκάθαρο πως το σώμα μου λέει πως πρέπει να ηρεμήσω. Ελπίζω να καταλάβετε και θα χρησιμοποιήσω αυτό το χρόνο προκειμένου να ξεκουραστώ και να επανέλθω στο 100% ώστε να μπορέσω να κάνω και πάλι αυτό που γεννήθηκα να κάνω.

Δεν ξέρω πόσο χρόνο θα πάρει, αλλά θα είμαι και πάλι καλά. Ελπίζω και έχω πίστη στον Θεό». 

Ο τραγουδιστής έκανε περιοδεία στην Βόρεια Αμερική, ωστόσο αναγκάστηκε να  ακυρώσει τις εμφανίσεις του στο Τορόντο, την Ουάσινγκτον και τη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ