Κοκκίνου στον Αρναούτογλου: «Ο πατέρας μου δωροδόκησε τον παπά για να με βαφτίσει Έλλη -Μοιάζω με την Τζένιφερ Λόπεζ» (βίντεο)

Για το παρασκήνιο πίσω από τη βάφτισή της ως Έλλη και όχι Ελένη μίλησε η τραγουδίστρια.

Την ιστορία του ονόματός της αποκάλυψε η Έλλη Κοκκίνου, το βράδυ της Τρίτης 14 Ιουνίου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και «The 2Night Show» του ΑΝΤ1.

Εξήγησε ότι το επίθετό της προήλθε από πρόγονό της ψαρά στα Ψαρά που ήταν κοκκινοτρίχης και το παρατσούκλι του ήταν «κόκκινος». «Μικρή δεν μου άρεσε καθόλου το επίθετό μου και αισθανόμουν πολύ άσχημα γιατί με κορόιδευαν, Κοκκίνου, Πρασίνου και τέτοια. Τώρα όμως… Καλλιτεχνικά είναι πιασάρικο!» είπε μεταξύ άλλων.

 

 

Όσο για το όνομά της, η ίδια είπε ότι υπάρχει ολόκληρο παρασκήνιο από πίσω καθώς δεν έχει βγει από το Ελένη. Η Έλλη Κοκκίνου είπε ότι το όνομα έχει ως πηγή έμπνευσης το Φρίξος και Έλλη και δεν είναι χριστιανικό. Βαφτίστηκε έτσι διότι επέμενε ο πατέρας της και μάλιστα για να το πετύχει δωροδόκησε τον παπά.

«Δεν ήταν εύκολο να με βαπτίσουν Έλλη γιατί ο παπάς δεν το δεχόταν. Πήρε κάτι από τον μπαμπά μου. Μια κάσα ουίσκι και 5000 δραχμές. Έτσι μου έχουν πει. Δεν ξέρω αν τα ζήτησε ο παπάς ή του τα έδωσε δώρο ο μπαμπάς μου. Ο παπάς έλεγε Ελένη και ο πατέρας μου δεν ήθελε με τίποτα. Βαπτίστηκα Έλλη και έτσι δεν γιορτάζω ποτέ. Δεν με πειράζει, όμως», εξομολογήθηκε η Έλλη Κοκκίνου.

 

 

Η ίδια ανέφερε, επίσης, πως «μου λένε ότι μοιάζω με την Τζένιφερ Λόπεζ. Δεν το πιστεύω, αλλά είναι τιμητικό, γιατί η γυναίκα είναι κούκλα» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να παρατηρεί ότι ότι έχουν γεννηθεί την ίδια ημέρα «Ναι, είμαστε γεννημένες την ίδια ημέρα, αλλά με ένα χρόνο διαφορά. Εκείνη είναι μεγαλύτερη, αλλά φαίνεται δεκαετίες μικρότερη», σχολίασε η Έλλη Κοκκίνου.

Επίσης, η δημοφιλής τραγουδίστρια είπε ότι έχει κλάψει στο παρελθόν για συντρόφους της. Σε ό,τι αφορά το γιο της είπε ότι είναι στην εφηβεία και είπε οτι την περνά πολύ ήρεμα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ