Ο Hugh Jackman πουλάει το πολυτελές διαμέρισμά του στο Μανχάταν για 38,9 εκ δολ - δείτε φωτό από το χλιδάτο εσωτερικό

Με  πανοραμική θέα στον ποταμό Hudson

 

Ο Hugh Jackman πουλάει το πολυτελές διαμέρισμά του στο Μανχάταν!

Σύμφωνα με την New York Post ο 53χρονος star των X-Men προς πώληση το τριώροφο σπίτι των  11.000 τετραγωνικών ποδιών, το οποίο διατίθεται πλέον στην αγορά  για 38,9 εκατομμύρια δολάρια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @thehughjackman

Ο ηθοποιός αγόρασε το ακίνητο το 2008 για 21 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το διαμέρισμα σχεδιάστηκε από τον βραβευμένο με Pritzker αρχιτέκτονα Richard Meier, γνωστό για έργα όπως το Getty Center στο Λος Άντζελες.

Ο Meier δεν σχεδίασε μόνο το εξωτερικό του κτιρίου, αφού είχε επίσης ρόλο στο σχεδιασμό του εσωτερικού. «Είχε φτιάξει το εσωτερικό του διαμερίσματος για τον προηγούμενο ιδιοκτήτη», είπε στην The Post η Deborah Grubman, η οποία μοιράζεται την καταχώριση με τους μεσίτες συναδέλφους της στην «The Corcoran Group», David Adler και Paul Albano.

 

Το πολυτελές τρίπλεξ έχει πέντε υπνοδωμάτια και επτά μπάνια και «πιανει» από τον 8ο έως και τον 10ο όροφο του κτιρίου που σχεδίασε ο διάσημος αρχιτέκτονας.  Οι γυάλινοι τοίχοι του παρέχουν στην κατοικία πανοραμική θέα στον ποταμό Hudson.

Στον κάτω όροφο θα βρει κανείς τέσσερις ξενώνες με ιδιωτικό μπάνιο και μια βιβλιοθήκη η οποία διαθέτει επίσης ένα μικρό WC. Ακόμα υπάρχει ένας μεγάλος χώρος αναψυχής  και μια βεράντα με θέα στο ποτάμι.

Κάθε όροφος συνδέεται με μια σπειροειδή σκάλα, την οποία ο Grubman ονόμασε «ένα έργο τέχνης από μόνη της».  Στον 9ο είναι το σαλόνι και κοινοί χώροι όπως η τραπεζαρία, ενώ στον 10ο η κύρια σουίτα, που διαθέτει μια πολυτελή μπανιέρα-υδρομασάζ, σάουνα και γκαρνταρόμπα.

Το κτήριο του West Village περιλαμβάνει επίσης γυμναστήριο, έχει θυρωρό πλήρους απασχόλησης, καθώς και υπηρεσία φαγητού από το εστιατόριο Perry St του Jean-Georges Vongerichten, που βρίσκεται στον κάτω όροφο.

Φωτογραφίες: COURTESY OF THE CORCORAN GROUP

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ