Τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Κοντούλη: Συντετριμμένη η σύζυγός του Δέσποινα Μοιραράκη - στο πλευρό της οι γιοι της (φωτό & βίντεο)

Με τιμές Ναυράχου η κηδεία

 Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στον Ναύαρχο Π.Ν. Γιάννη Κοντούλη.

Ο αγαπημένος σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη «έφυγε» από τη ζωή την Παρασκευή 24 Ιουνίου. Έδινε «μάχη» με τον καρκίνο και νοσηλευόταν στο Ιατρικό Κέντρο.

Συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν σήμερα στη Μητρόπολη ΑΘηνών για την εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε με τιμές Ναυάρχου από το Πολεμικό Ναυτικό.  Σημειώνεται πως η ταφή θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας.

Στο πλευρό της μητέρας τους Δέσποινας Μοιραράκη ήταν οι δύο γιοι, Γιώργος και Τάσος, τους οποίους έχει αποκτήσει η επιχειρηματίας από τον πρώτο της γάμο. Τραγική φιγούρα η μητέρα του Γιάννη Κοντούλη, η οποία ήταν υποβασταζόμενη στη Μητρόπολη Αθηνών. 

Ακόμα το παρών έδωσαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, καθώς και διάσημα πρόσωπα όπως η Σταματίνα Τσμιτσιλή, ο Λάκης Γαβαλάς και ο Γιώργος Τσαλίκης.

Υπενθυμίζεται ότι μια ημέρα πριν το τελευταίο «αντίο» η επιχειρηματίας είχε μιλήσει στην παρουσιάστρια για τον χαμό του συζύγου της.

«Έχασα τη ζωή μου, έχασα τον άνθρωπό μου, το στήριγμά μου. Ο πόνος μου είναι τεράστιος”» ήταν τα λόγια που μοιράστηκε μαζί της η Μοιραράκη. Επιθυμία της είναι να μην υπάρχουν κάμερες και δημισιογράφοι, ενώ η οικογένεια επιθυμεί ακόμα αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στον Σύλλογο παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες σε κείμενο και slider: NDP

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ