Σύλληψη Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό: Η κατάθεση της συντρόφου του - της έκανε μήνυση και αυτός - Τι απαντά ο δικηγόρος του (βίντεο)

Προχώρησε σε μήνυση εις βάρος της για συκοφαντική δυσφήμιση

Την καταγγελία για ξυλοδαρμό της συντρόφου του αντιμετωπίζει ο, Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος με τη σειρά του προχώρησε σε μήνυση εις βάρος της για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο τραγουδιστής, οποίος σήμερα Σάββατο οδηγείται στον Εισαγγελά, συνελήφθη την Παρασκευή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στους Αμπελόκηπους, έξω από χαρτοπαικτική λέσχη, και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου.

Στο αστυνομικό τμήμα ο τραγουδιστής υπέβαλε, επίσης, μήνυση στη σύντροφό του για ψευδή καταμήνυση. Ο Θέμης Αδαμαντίδης οδηγήθηκε στο κρατητήριο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, και από ώρα σε ώρα αναμένεται να παραστεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Η κατάθεση της συντρόφου

Σύμφωνα με το MEGA η κοπέλα ανέφερε στην κατάθεσή της: 

«Είμαι σύντροφος του Αδαμαντίδη Θεμιστοκλή και μένουμε μαζί στη Γλυφάδα εδώ και περίπου ένα χρόνο. Στις 1:30 ώρα τις 30 Ιουνίου 2022 βρισκόμασταν και οι δύο στο Play ΟΠΑΠ στην Άνω Γλυφάδα στην οδό Γούναρη. Εγώ βρισκόμουν εξωτερικά του καταστήματος μέσα στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ανωτέρω, το οποίο ήταν σταθμευμένο ακριβώς έξω από το κατάστημα. Ο ανωτέρω βρισκόταν μέσα στο κατάστημα και έπαιζε τυχερά παιχνίδια.

Μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε, δυνατά στο γοφό μου.

Έχει ασκήσει πολλές φορές στο παρελθόν σωματική βία σε βάρος μου. Με σπρώχνει συνέχεια με βία, με χτυπάει με τα χέρια του με μπουνιές στα μπράτσα μου, με χαστουκίζει και μου πετάει αντικείμενα με συχνότητα περίπου κάθε δεύτερη μέρα. Μία φορά μου πέταξε αναπτήρα μέσα στο στόμα μου όταν ήμασταν στο καμαρίνι του στην Πάτρα ενώπιον των συνεργατών του. 

Επιθυμώ την ποινική δίωξη του ανωτέρω για τις πράξεις που τέλεσε, σε βάρος μου. Οι τρεις κοπέλες που είναι εργαζόμενες στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ήταν πολλές φορές αυτόπτες μάρτυρες σε περιστατικά σωματικής βίας σε βάρος μου και γι’ αυτό της πρότεινα ως μάρτυρες. Επίσης προτείνω ως μάρτυρα και την μητέρα μου και επιθυμώ να ληφθεί ως πειστήριο το στο σώμα της δικογραφίας οπτικό ακουστικό υλικό το οποίο δύναται να αντληθεί από το πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών επί της οδό Γούναρη στην περιοχή της Γλυφάδας καθότι αντιλήφθηκα ότι υπάρχουν στο σημείο κάμερες».

Τι δηλώνει ο συνήγορος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» σχετικά με το περιστατικό.

«Η σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη μαζί με τον δικηγόρο της έχουν διαπράξει αδίκημα με τη διαρροή της κατάθεσης της» σημείωσε ο δικηγόρος.

Ο κ. Κούγιας είπε πως το βίντεο που έχει στη διάθεσή του από τις ώρες που ο Θέμης Αδαμαντίδης βρισκόταν στον χώρο μετα τυχερά παιχνίδια είναι καταλυτικό για αυτό και προχώρησαν σε μήνυση εναντίον της συντρόφου του τραγουδιστή, για ψευδής μήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

«Δυστυχώς όχι μόνο ο Θέμης Αδαμαντίδης αλλά και πολλοί αστέρες του θεάματος βρίσκονται θύματα κάποιων κυρίων και κύριων, οι οποίοι “πουλώντας” τους συναισθήματα το μόνο που αποβλέπουν είναι να κερδίσουν χρήματα» επισήμανε.

Στη συνέχεια, ο κ. Κούγιας ανέφερε πως η σύντροφος του τραγουδιστή πήγε με κλειδιά που είχε στο σπίτι του τραγουδιστή και του αφαίρεσε 7.000 ευρώ, ενώ είχε λήξει η σχέση τους.

«Έχει ασκηθεί εναντίον της δίωξη για κλοπή» προσέθεσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ