Βίντεο - σοκ από θέρετρο της Αιγύπτου: Καρχαρίας κατασπάραξε τουρίστρια - η 68χρονη βγήκε από το νερό & πέθανε στο ασθενοφόρο

Μπροστά στα μάτια λουόμενων 

Μια τουρίστρια από την Αυστρία έχασε την ζωή της σε θέρετρο της Αιγύπτου, μετά από επίθεση που δέχτηκε από καρχαρία.

 Ο καρχαρίας της έκοψε το πόδι και το χέρι, ενώ η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο ασθενοφόρο, κατά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο.

Ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει την 68χρονη να κολυμπάει απελπισμένα πίσω στην ακτή, φορώντας το ένα βατραχοπέδιλο. 

Όπως αναφέρει η Mirror.co.uk πλήθος κόσμου παρακολουθούσε το σοκαριστικό σκηνικό, ωστόσο κανείς δεν φάνηκε να μπήκε στο νερό, το οποίο είχε γεμόισει με το αίμα της, για να την βοηθήσει.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ορισμένοι τουρίστες, όρμησαν έξω από το νερό όταν η γυναίκα δέχθηκε επίθεση και προσπάθησαν να «αποσπάσουν την προσοχή του καρχαρία από το θύμα».

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Το περιστατικό έγινε στο Sharm El-Sheikh (Σαρμ Ελ Σέιχ), ένα δημοφιλές θέρετρο που βρίσκεται στην ακτή της Ερυθράς Θάλασσας, κοντά στη Hurghada.

Σε βίντεο ακούγονται Ρώσοι τουρίστες να λένε μεταξύ άλλων:  «Πού είναι οι διασώστες; γαμώτο, είναι αιμόφυρτη. Ο καρχαρίας της δάγκωσε το χέρι» και «πού είναι η ομάδα διάσωσης; Πού είναι ο καρχαρίας; Ναυαγοσώστες; Πού είναι οι ναυαγοσώστες;» - «Θα πεθάνει».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ