Η Δέσποινα Βανδή full ερωτευμένη με τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Σ’ αγαπώ μέχρι το φεγγάρι» - δείτε την γλυκιά φωτό τους

Διανύουν μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους!

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν βρει ο ένας τον έρωτα, στο πρόσωπο του άλλου και διανύουν πλέον μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο ηθοποιός δεν κρύβουν την σχέση τους και την αγάπη τους, με την Βανδή να μοιράζεται στα stories της στο Instagram μια νέα κοινή τους φωτογραφία.

Στην εικόνα το ζευγάρι ποζάρι αγκαλιά, ενώ η καλλιτέχνης γράφει στον καλό της «σ’ αγαπώ μέχρι το φεγγάρι».

Αν κρίνουμε από μια δεύτερη φωτογραφία που ανέβασε - επίσης στα stotries της - οι δυο τους επισκέφτηκαν το Λουτράκι, από όπου και κατάγεται ο γνωστός ηθοποιός, που είναι πάντα στο πλευρό της συντρόφου του πηγαίνοντας συχνά στις συναυλίες της.

Άλλωστε το ίδιο κάνει και εκείνη, η οποία με την σειρά της παρακολουθεί τις παραστάσεις του.

Μιλώντας πριν κάποιους μήνες στο Down Town για τον δεσμό τους ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε πει μεταξύ άλλων: «Τώρα είμαι σε φάση που το παρατηρώ και αρχίζω κάπως να χαλαρώνω. Είχα εκνευριστεί πάρα πολύ με τους δημοσιογράφους που με κυνηγούσαν. Η Δέσποινα μου είχε πει με τον τρόπο της ότι θα συμβεί. Με ρώτησε αν το αντέχω ή όχι, αλλά δεν ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία.

Πάω όπου μου λέει η ψυχή μου, δε με αφορά τι θα πει η κοινωνία για το αν θα είμαι ή όχι με τη Δέσποινα. Η Δέσποινα είναι πιο εξοικειωμένη με αυτό το κομμάτι της δημοσιότητας, έχει μάθει να είναι η “δακτυλοδεικτούμενη” και κέρδισε αποδοχή και τεράστια αγάπη. Εγώ, από την άλλη, έχω περάσει το ίδιο από την αντίθετη πλευρά» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Και είχε προσθέσει ακόμα: «Δεν ξέρω, δεν το έχω καταλάβει. Προφανώς για να μας κυνηγούν θα πουλάει σαν κουτσομπολιό. Ίσως να το βλέπουμε οι άνθρωποι κάπως σαν τη ζωή που δε ζήσαμε, σαν το άπιαστο όνειρο. Λένε “η σταρ με τον ηθοποιό”. Τι διαφορετικό έχουμε δηλαδή επειδή βγαίνουμε στην τηλεόραση; Είμαι ευτυχισμένος, είμαι ερωτευμένος, περνάω μια πολύ ωραία φάση στη ζωή μου».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ