Δημήτρης Γκοτσόπουλος- Άγριες Μέλισσες: Το συγκινητικό αντίο στην Μαρία Κίτσου & η τελευταία σκηνή της σειράς - ''Συγχωρέστε μου ένα αδικαιολόγητο βούρκωμα''

Το φινάλε των «Άγριων Μελισσών» έφτασε και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την τελευταία σκηνή του Λάμπρου και της Λενιώς, την οποία υποδύεται η Μαρία Κίτσου.

Οι Άγριες Μέλισσες ξεκίνησαν πριν τρία χρόνια και άλλαξαν κυριολεκτικά τα δεδομένα στην ελληνική μυθοπλασία. 

Η σειρά που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη, που τα νούμερα της εκτοξεύτηκαν και που οι τηλεθεατές ανυπομονούσαν να την παρακολουθήσουν, φτάνει στο τέλος της. 

 

 

 

 

Την Πέμπτη οι Άγριες Μέλισσες κλείνουν έναν όμορφο κύκλο τριών χρονών, στο οποίο παρακολουθήσαμε ανεπανάληπτες ερμηνείες, εξαιρετικούς ηθοποιούς και μια υπέροχη σκηνοθετική δουλειά. 

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος έγινε γνωστός από τον ρόλο του Λάμπρου Σεβαστού, θέλησε με τη δική του σειρά να αποχαιρετήσει τους συνεργάτες του, τους συναδέλφους του και συνοδοιπόρος του σε αυτό το τόσο όμορφο ταξίδι. 

Αναρτώντας ένα βίντεο στο instagram από την τελευταία μέρα των γυρισμάτων, μας έδειξε την τελευταία σκηνή που γύρισε μαζί με την πρωταγωνίστρια του Μαρία Κίτσου.

Στην ανάρτηση του στο instagram έγραψε: '' Δεν υπάρχει λογαριασμός Λενιώ τον έχουμε πληρώσει.Δεν χρωστάμε άλλο αίμα!
Θα είμαστε ασφαλείς! "

 

Με αυτά τα λόγια και αυτή τη σκηνή οι Άγριες Μέλισσες 1/7/22 και ώρα 5:00μμ τελείωσαν τα γυρίσματα τους για πάντα !

Ήθελα να τη μοιραστώ με όσους αγάπησαν τη δουλειά μας 3 χρόνια τώρα !

Υ.γ Συγχωρέστε μου ένα αδικαιολόγητο βούρκωμα όταν θα τη βλέπετε απόψε το βράδυ!''

Ο  Λάμπρος και η Ελένη των Άγριων Μελισσών, το αγαπημένο ζευγάρι των τηλεθεατών θα ζήσει τελικά ευτυχισμένο και ελεύθερο; 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ