Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό επέστρεψε στο φιλανθρωπικό της έργο - μαζεύει χρήματα για τα υποσιτισμένα παιδιά (βίντεο)

Το ίδρυμά της εγκαινίασε μια ψηφιακή συλλογή έργων τέχνης με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων 

Η πριγκίπισσα Σαρλίν  έχει πλέον επιστρέψει στο Μονακό, μετά τα προβλήματα υγείας που την κράτησαν τουλάχιστον 10 μήνες μακριά από τον σύζυγό της πρίγκιπα Αλβέρτο και τα δίδυμα παιδιά τους και πλέον έχει επιστρέψει σιγα σιγά στα βασιλικά της καθήοντα, χωρίς να αφήνει πίσω της το φιλανθρωπικό της έργο.

Ειδικότερα με πρωτοβουλία της πριγκίπισσας το ίδρυμά της εγκαινίασε μια ψηφιακή συλλογή έργων τέχνης (NFT), με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για τα υποσιτισμένα παιδιά στη Νότια Αφρική, που είναι άλλωστε και η γενέτειρα της πρώην πρωταθλήτριας της κολύμβησης.

Ένα από αυτά είναι το «#OurVisionTogether» που αποτελείται από 15 ψηφιακά κομμάτια και δημιουργήθηκε από τον Νοτιοαφρικανό καλλιτέχνη Junaid Sénéchal-Senekal. Απεικονίζει την πριγκίπισσα του Μονακό θλιμμένη και φυλακισμένη. 

 
Η πριγκίπισσα το δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Ενθουσιασμένη για την πρώτη μου συλλογή NFT.  Ευχαριστώ τον καλλιτέχνη Junaid Sénéchal-Senekal που έβαλε την καρδιά και την ψυχή του σε αυτή τη δημιουργία»

Η συνεργασία του Ιδρύματος της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό για τη Νότια Αφρική  (#feed2gether) με το ίδρυμα «LOUIS 57» του Λούις Οστχούιζεν και τον Junaid Sénéchal-Senekal  έχει ως στόχο «να προωθήσει το όραμα του #feed2gether συγκεντρώνοντας κεφάλαια που θα αλλάξουν τις ζωές αμέτρητων παιδιών».

«Ο Λούις και εγώ έχοντας ακούσει την σπαρακτική κραυγή των παιδιών αυτών αρνούμαστε να αφήσουμε την πείνα να έχει τον τελευταίο λόγο στο έθνος του Ουράνιου Τόξου. Ο Λούις  ξεκίνησε το πρόγραμμα σίτισης iPapa57 στη Νότια Αφρική το 2019 και το  έργο μας #feed2gether είναι μια επέκταση του προγράμματος», ανέφερε η Σαρλίν  σε δήλωσή της.

Με την σειρά του ο Λούις Οστχούιζεν πρόσθεσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠ: «Όσο περισσότεροι άνθρωποι και εταιρείες ενώνονται μαζί μας, τόσο περισσότερο μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά που έχουν ανάγκη και να βελτιώσουμε τη ζωή τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με το Ίδρυμα Πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό για να συγκεντρώσουμε χρήματα για το έργο #feed2gether», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ