Ο Ηλίας Ψινάκης για τον πατέρα του: «Με αποκλήρωσε δύο φορές σε μια μέρα - Κακό κάρμα αλλά είχε πολλά λεφτά (βίντεο)

«Σιχαινόμουν τους συγγενείς!»

Ο Ηλίας Ψινάκης προχώρησε σε μία σπάνια συνέντευξη στο «Γηροκομείο» αναφορικά με την πλούσια οικογένειά του και το πόσο αυταρχικός υπήρξε ο πατέρας του κατά την διάρκεια των παιδικών του χρόνων.

 

 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η μητέρα του ήταν από πολύ καλή οικογένεια – ο παππούς της ήταν αρχίατρος του βασιλιά Κωνσταντίνου (παππού του τέως), ενώ ο πατέρας του ήταν ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στην Ελλάδα.

Ο ίδιος τους πρώτους μήνες της ζωής του τους πέρασε σε σκάφος και 9 μηνών τον έφεραν οι γονείς του στο σπίτι.

«Δεν είχα καλή σχέση με τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου ήταν ένας πάρα πολύ άξιος άνθρωπος. Είχε την ΗΛΚΑ. Είχε εφεύρει τους αναφλεκτήρες των μπαζούκας. Κακό κάρμα βέβαια αλλά πάρα πολλά λεφτά. Γεννήθηκα σε ένα περιβάλλον με πολύ μορφωμένους από την πλευρά της μαμάς μου και πολύ πλούσιους από την πλευρά του μπαμπά μου και τους έβλεπα όλους αυτούς χάλια» ανέφερε.

 

 

«Ο πατέρας μου απαιτούσε όλοι να είναι σαν αυτόν. Για μένα άλλο ήθελε ο μπαμπάς μου άλλο η μαμά μου. Μια φορά με αποκλήρωσε μία μέρα δυο φορές και του λέω ‘ρε, μπαμπά δε γίνεται αυτό το πράγμα’».

«Μου έλεγε ‘να κουρευτείς αλλιώς τη Μερσεντές στον κύριο Γιάννη’. Μια μέρα τα μάζεψα, πάω στο γραφείο στον Πειραιά να το δώσω στον κύριο Γιάννη, δεν φρενάρει στα πλακάκια η Μερσεντές, μπαίνει η τζαμαρία όλη και σκάει στο καπό αλλιώς δεν θα σας μίλαγα και λέω ‘πες στον πούστη τη Μερσεντές την έδωσα και να μην με ξαναπάρει τηλέφωνο’» τόνισε ο Ηλίας Ψινάκης.

«Και τότε αποφάσισα να κάνω ό,τι μου κάνει κέφι γιατί όλοι οι επιτυχημένοι τότε ήταν δυστυχισμένοι. Αν πετύχω θα είμαι σαν αυτούς; Όχι αγάπη μου!»

 

 

«Σιχαινόμουν τους συγγενείς. Είχαμε ένα πολύ μεγάλο σπίτι και φέρνανε όλοι τα παιδιά τους για να παίζουμε. Και αυτό ήταν τρελό γλείψιμο και πολύ σιχαμένο και το κατάλαβα από μικρός» είπε χαρακτηριστικά.

«Εκεί πήρα και μερικά μαθήματα γιατί όταν χώρισε η μαμά μου με τον μπαμπά μου επειδή ο μπαμπάς μου είχε τα λεφτά ακόμα και οι συγγενείς της μητέρας μου πήγαν υπέρ του μπαμπά μου στα δικαστήρια που σφαχτήκανε».

 

 

«Και από τότε επέλεξα να έχω μόνο τους φίλους μου ή τους συγγενείς που τυχαίνει να είναι φίλοι μου. Εγώ αποφάσισα να μείνω με τη μητέρα μου. Ο πατέρας μου δεν το κατάπιε αυτό. Ήταν πολύ αυταρχικός. Δεν τον χώνευα, με ήθελε ρομπότ».

«Ο πατέρας μου μού έλεγε ‘μην δέχεσαι συμβουλή. Όταν σου λένε να σου δώσουν μια συμβουλή θα τους λες δώσε μου 10.000 δολάρια’. Μια μέρα είπε να μου δώσει μια συμβουλή και του λέω ‘δώσε μου 10.000 δολάρια’ και κόβει ένα τσεκ και μου το δίνει» κατέληξε ο Ηλίας Ψινάκης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ