Σπαραγμός με ένα ακόμη ξαφνικό θάνατο: Γνωστό μοντέλο, μόλις 22 ετών «έφυγε» από ανακοπή - ο δίδυμος αδελφός του κατασυγκινεί (φωτό)

«Η ψυχή μου έγινε κομμάτια, τα μάτια μου δεν έχουν σταματήσει να κλαίνε από τότε που σε είδα νεκρό»

Ραγίζει καρδιές το αντίο του δίδυμοι αδελφού του μοντέλου Χρήστου Κουτέλα, ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά την Πέμπτη, από τη ζωή.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 22χρονος άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς, ωστόσο η νεκροψία-νεκροτομή θα δείξει τα ακριβή αίτια θανάτου .

Ο αδελφός του Νίκος Κουτέλας έκανε γνωστή την δυσάρεστη είδηση και συγκίνησε με την ανάρτησή του: 

«Αγαπημένε μου αδερφέ ο πόνος μου δεν περιγράφεται. Η ψυχή μου έγινε κομμάτια, τα μάτια μου δεν έχουν σταματήσει να κλαίνε από τότε που σε είδα νεκρό.

 

 

Προσευχόμουν, ικέτευα την Παναγίτσα μας να σου δώσει λίγη ζωή ακόμα να σε έπαιρνα αγκαλιά, να σου έλεγα πόσο σ ’αγαπάω και ότι θα είμαι δίπλα σου για πάντα όπως τόσα χρόνια! Αχώριστοι ήμασταν από την κοιλιά της μάνας μας στον ίδιο σάκο, στο ίδιο θρανίο σε χαρές και λύπες μαζί, τώρα γιατί; Γιατί; Γιατί; Γιατί; Γιατί; Να χωριστούμε;;; Δεν το χωράει ο νους μου!!!

Καλό παράδεισο να ‘χεις και να μας προσέχεις όλους μας με το όμορφο χαμόγελό σου να δίνεις νόημα στις ζωές μας. Σ αγαπάω αδερφέ μου!» έγραψε στο post του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ