Δηλητηρίασε τον σύζυγο της με κάρυ – η δολοφόνος αποφυλακίστηκε και εθεάθη στο σουπερμάρκετ

Η διαβόητη μαύρη χήρα είχε προσπαθήσει να δολοφονήσει έναν ακόμα σύζυγο της και να εξαπατήσει έναν τρίτο!

Την ονόμασαν Μαύρη Χήρα, επειδή δολοφόνησε το σύζυγο της με δηλητηριασμένο κάρυ. Δεκαεννιά χρόνια αργότερα και αφού είχε καταδικαστεί σε ποινή ισόβιας φυλάκισης, η Ντένα Τόμσον, είναι πλέον ελεύθερη να κάνει τα ψώνια της στο σουπερμάρκετ της γειτονιάς.

Η εικόνα της 61χρονης γυναίκας να βολτάρει κάτω από τον ζεστό ήλιο, θεωρείται βέβαιο, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail, ότι έχει προκαλέσει ρίγη ανατριχίλας στον προηγούμενο σύζυγο της, που προσπάθησε επίσης να σκοτώσει, αλλά και στον πρώτο στη σειρά που πήγε να εξαπατήσει για να του κλέψει χρήματα.

Για την ιστορία η Τόμσον ήταν ήδη παντρεμένη όταν ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον διαφημιστή Τζούλιαν Γουέμπ το 1991.

Λίγο αργότερα του είπε ότι είχε καρκίνο και τον έπεισε να της δώσει 25.000 λίρες για την θεραπεία της, πριν τον σερβίρει το πιάτο με το δηλητηριασμένο κάρυ ανήμερα των 31ων γενεθλίων του τον Ιούνιο του 1994. Την επόμενη μέρα εμφανίστηκε στην εφημερίδα που εκείνος εργαζόταν και απαίτησε να μάθει πότε μπορούσε να πάρει την αποζημίωση των 36.000 λιρών που προβλεπόταν.

Η αστυνομία δεν θα υποπτευόταν ότι επρόκειτο για δολοφονία, αν δεν μάθαινε για την επίθεση της και στον δεύτερο σύζυγο της, Ρίτσαρντ Τόμσον. Ο τελευταίος που επιβίωσε, όταν κινήθηκε εναντίον του με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ και ένα μαχαίρι, δήλωσε ότι «το κάρμα θα την εκδικηθεί».

Νωρίτερα είχε πλαστογραφήσει την υπογραφή του σε μια προσπάθεια να αδειάσει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς. Η ιστορία πήρε ακόμα πιο συγκλονιστική τροπή, όταν στη διάρκεια της δίκης της έγινε γνωστό ότι και ο πρώτος σύζυγος της Λι Γουάιτ, την είχε εγκαταλείψει φοβούμενος για τη ζωή του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ