Σπύρος Σούλης: Πέντε υπέροχα μπάνια διασήμων για να κλέψετε ιδέες για το δικό σας (φωτό)

Δείτε κι εσείς πως μπορείτε να φτιάξετε το μπάνιο σας και πάρτε ιδέες από τους ιδιαίτερους χώρους των διασήμων.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο όταν μιλάμε για διάσημους: κάποιοι από αυτούς είναι γεννημένοι για να έχουν στιλ! Σίγουρα τραβάνε την προσοχή μας με τα εντυπωσιακά τους ρούχα, οι περίπλοκες σχέσεις τους και… τα εντυπωσιακά τους σπίτια! Το μέγεθος των σπιτιών τους και το lifestyle τους είναι, αναμφίβολα, αξιοσημείωτα.

Το spirossoulis.com μπήκε στα μπάνια τους για να τα δείτε και να πάρετε ιδέες για το δικό σας!

Sarah Jessica Parker Η πρωταγωνίστρια του Sex and the City είναι γνωστή σε όλους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγος της διάσημης ηθοποιού πρόσφατα αγόρασε ένα απίστευτο διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, έναντι του ποσού των 35 εκατομμυρίων δολαρίων. Εκεί μπορεί να δει κανείς το πανέμορφο και μεγάλο μπάνιο που κάθε γυναίκα θα ζήλευε. Περιλαμβάνει μια μεγάλη άσπρη μπανιέρα, ξύλινα ράφια και ντουζιέρα με γυάλινες πόρτες.

Το πανέμορφο και μεγάλο μπάνιο που κάθε γυναίκα θα ζήλευε.

Adele Η φωνή της είναι υπέροχη και το σπίτι της εξίσου υπέροχο! Φυσικά μιλάμε για την Adele. Με τις αυξήσεις των πωλήσεων των δίσκων της, ήρθε και η αναβάθμιση στην κατοικία της, αφού πρόσφατα αγόρασε ένα διαμέρισμα στο Beverly Hills, αξίας 9.5 εκατομμυρίων δολαρίων. Το μπάνιο της Adele έχει αέρα εξοχής και είναι πολύ όμορφο. Οι τοίχοι έχουν επενδυθεί με γκρι ξύλο, έχει παράθυρα και γυάλινη οροφή και μια μεγάλη μπανιέρα με άσπρο πλακάκι.

Η φωνή της είναι υπέροχη και το σπίτι της εξίσου υπέροχο!

Ben Stiller Είναι αστείος, πνευματώδης και όπως φαίνεται έχει και καλό γούστο. Ο λόγος για τον Ben Stiller που πρόσφατα αγόρασε ένα νέο διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων. Εκτός από τα 4 υπνοδωμάτια, το διαμέρισμα περιλαμβάνει και το καταπληκτικό μπάνιο που βλέπετε στη φωτογραφία. Το σκούρο ξύλο είναι απίστευτα κομψό, ενώ οι δύο υπέροχοι νιπτήρες βρίσκονται απέναντι από την ντουζιέρα με τις γυάλινες πόρτες. Δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει η μπανιέρα που αποτελεί χώρο χαλάρωσης για να κάνει κάποιος ένα ζεστό μπάνιο.

Εκτός από τα 4 υπνοδωμάτια, το διαμέρισμα περιλαμβάνει και το καταπληκτικό μπάνιο που βλέπετε στη φωτογραφία.

Naomi Watts Η Naomi Watts και ο σύζυγός της Leiv Schreiber έχουν ένα καταπληκτικό μονόχρωμο εφέ στο διαμέρισμά τους στη Νέα Υόρκη. Το μαύρο με το άσπρο δεν είναι ποτέ εκτός στιλ, ενώ τον μίνιμαλ σχεδιασμό του μπάνιου τους θα μπορούσε να τον συναντήσει κανείς σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο. Η καρέκλα δίπλα στη μπανιέρα δίνει μια αίσθηση ζεστασιάς, καταφέρνοντας να «σπάσει» τα δυνατά χρώματα.

Το μαύρο με το άσπρο δεν είναι ποτέ εκτός στιλ.

Khloe Kardashian Το μπάνιο της νεότερης αδελφής των Kardashians είναι υπέροχο. Το μάρμαρο σε συνδυασμό με τα όμορφα διακοσμητικά αντικείμενα μπροστά στο παράθυρο δημιουργούν την αίσθηση της πολυτέλειας. Η μπανιέρα έχει τοποθετηθεί σε μια γωνία και έτσι αφήνει όλο τον υπόλοιπο χώρο ελεύθερο. Γύρω από την μπανιέρα υπάρχει πολύς χώρος για να βάλει κάποιος κεριά, αιθέρια έλαια ή οποιοδήποτε αντικείμενο χρειάζεται - γιατί όχι και ένα ποτήρι κρασί!

Το μπάνιο της νεότερης αδελφής των Kardashian είναι υπέροχο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ