Δολοφόνησαν πάνω σε «τσαμπουκά» τον θρύλο του ζίου ζίτσου Λεάντρο Λο - ένας θερμόαιμος στρατιωτικός τον πυροβόλησε στο κεφάλι

Θλίψη στον παγκόσμιο αθλητισμό

Σοκ έχει προκαλέσει στον παγκόσμιο αθλητισμό η δολοφονία του θρύλου του ζίου ζίτσου, Λεάντρο Περέιρα ντο Νασιμέντο Λο, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο Λο πυροβολήθηκε στο Σάο Πάολο, μετά από καυγά σε κλαμπ. Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του οκτώ φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, δράστης και θύμα διασκέδαζαν στο κλαμπ Sírio, όταν διαπληκτίστηκαν.

Ο δολοφόνος, που ήταν αστυνομικός, προκάλεσε τον Λο και την παρέα του, με τον Βραζιλιάνο πρωταθλητή να ακινητοποιεί τον δράστη. Μόλις όμως τον άφησε, εκείνος έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε μια φορά στο κεφάλι. Μάλιστα, δεν περιορίστηκε στον πυροβολισμό, αλλά φέρεται να πήγε πάνω από το θύμα προκειμένου να το κλωτσήσει δύο φορές.

Ένας φίλος του Λο, που ήταν παρών στο τραγικό συμβάν, ανέφερε: «Ήρθε ξαφνικά και πήρε ένα μπουκάλι από το τραπέζι μας. Ο Λο τον ακινητοποίησε για να ηρεμήσει. Τότε εκείνος έκανε 4-5 βήματα και τράβηξε όπλο». Ο δράστης αποχώρησε από τον χώρο, αλλά λίγο αργότερα παραδόθηκε στην αστυνομία και δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ