Χωρισμένη 48χρονη μαμά «οργάνωσε» τον θάνατό της και του γιου της - ήθελε να μην πάει σε δίκη για την κηδεμονία του μικρού

Πως η αστυνομία κατάλαβε τα ψέματα της και δρομολόγησε τη σύλληψη της 

Μια Καναδή μητέρα συνελήφθη από τις αρχές με την κατηγορία πως σκηνοθέτησε τον θάνατό της και του γιου της και μετακόμισε στο Όρεγκον για να αποφύγει τη μάχη για την κηδεμονία.

Η Ντον Μαρί Γουόκερ αντιμετωπίζει τώρα ομοσπονδιακές κατηγορίες για διακεκριμένη κλοπή ταυτότητας και κατοχή πλαστών εγγράφων. Η 48χρονη είχε αφήσει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι είχε παρασυρθεί μαζί με τον 7χρονο γιο της, ενώ ψάρευε σε μια όχθη ποταμού κοντά στο Σασκατούν. Ένας περαστικός εντόπισε μια τσάντα, ένα σπασμένο καλάμι ψαρέματος και μια κουβέρτα που ήταν παρατημένα στην όχθη του ποταμού στις 23 Ιουλίου.

Το φορτηγάκι της βρέθηκε επίσης σε κοντινή απόσταση, οπότε οι αρχές ξεκίνησαν ζητούν πληροφορίες για τον εντοπισμό τους έναντι αμοιβής 10.000 δολαρίων. Το κόλπο της ωστόσο αποκαλύφθηκε από την αστυνομία που ανακάλυψε πως χρησιμοποιούσε την ταυτότητα μιας φίλης της για να έχει πρόσβαση στους τραπεζικούς της λογαριασμούς, ενώ είχε καταφέρει να φύγει από τις ΗΠΑ.

Credits: Police Hand Out

Credits: Police Hand Out

Η Γουόκερ συνελήφθη την Παρασκευή στο Όρεγκον, όπου εντοπίστηκε σε ένα Airbnb το μπλε Chevrolet Equinox και αμέσως δήλωσε στους αστυνομικούς πως ο γιος της «δεν θέλει να είναι με τον πατέρα του». Μετά από έρευνα στο αυτοκίνητό της αποκαλύφθηκαν και οι σημειώσεις της που αποδεικνύαν τον σχεδιασμό τους εξαφάνισης τους. Να έχει δηλαδή αρνητικό τεστ κορωνοϊού, να έχει αγοράσει ένα καλάμι ψαρέματος, να βάψει τα μαλλιά της και να καλύψει τα τατουάζ της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ