Vintage φωτογραφία: Η Μιμή Ντενίση με τον Απόστολο Γκλέτσο - όταν ήταν ζευγάρι και έπαιζαν μαζί στο θέατρο

Το κλικ από το 1995

Μια φωτογραφία από το παρελθόν, με την Μιμή Ντενίση και τον Απόστολο Γκλέτσο, έχει δημοσιευτεί στην σελίδα «greekvintage_culture», στο Inatagram.

Σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση το κλικ είναι από «την περίοδο που έπαιζαν μαζί, στην θεατρική παράσταση Αννα Καρένινα το 1995».

Και μπορεί οι δύο τους να έχουν πάρει χωριστούς δρόμους εδώ και χρόνια, ωστόσο στα 90ς ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz.

Η Μιμή Ντενίση μιλώντας το 2015 στην Κοσμά Πολίτη και την εκπομπή «Mega με μία» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων για την συνεργασία τους στο θέατρο και τον δεσμό τους: «Ναι, μου έκανε σκηνές ζηλοτυπίας. Κι αυτές είχαν πλάκα. Παίζαμε την Καρένινα και είχαμε ερωτική σκηνή Βρόνσκι-Καρένινα και δεν έβγαινε στη σκηνή.

Και έλεγε “τώρα θα την εκδικηθώ”. Και έβγαινα εγώ στη σκηνή που ήταν ο έρμος ο Χαλκιάς από την άλλη μεριά που έκανε τον Τολστόι και έλεγα μόνη μου “αχ, αν είχε βγει τώρα ο Βρόνσκι θα μου έλεγε Άννα σ’ αγαπώ” και έλεγα όλα τα λόγια μόνη μου. Άκουγα τον Απόστολο, που κλώτσαγε τους σκουπιδοτενεκέδες από πίσω από τα νεύρα του, γιατί τα είχα πει εγώ και δε σταμάτησε η παράσταση». 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ