Θρήνος για μια υπέροχη μανούλα 8 παιδιών που πέταξε στους ουρανούς - σπάνια ασθένεια την κρατούσε έγκλειστη για χρόνια (φωτό)

Η κοκκιωμάτωση Wegener είχε πλήξει τα αυτιά, τη μύτη, τα ιγμόρεια, τα νεφρά και τους πνεύμονες της

Η Nicola Kilby απέφευγε να βλέπει να την εικόνα της στον καθρέφτη και αρνούνταν να φωτογραφίζεται εξαιτίας μιας σπάνιας ασθένειας που επηρέαζε το σώμα της και είχε αλλάξει εντελώς την εμφάνιση της

Η 47χρονη γυναίκα, μητέρα 8 ετών, άφησε την τελευταία της πνοή τον περασμένο μήνα μετά από σκληρή μάχη με την κοκκιωμάτωση Wegener που έπληξε τα αυτιά, τη μύτη, τα ιγμόρεια, τα νεφρά και τους πνεύμονες της. Η κοκκιωμάτωση Wegener είναι μια συστηματική αγγειίτιδα που επιβραδύνει τη ροή του αίματος στα όργανα. 

Credits: @Kieran Lane 

Παρότι η αιτία του θανάτου της δεν έχει ακόμη καθοριστεί επίσημα, ο 27χρονος γιος της Kieran μίλησε για το πόσα πολλά αυτή η ασθένεια στέρησε από τη ζωή της μητέρας του. Εξαιτίας της η Nicola ήταν κουφή και από τα δύο αυτιά και δεν μπορούσε να μιλήσει, αλλά παρόλα αυτά δεν έκλεινε ποτέ την πόρτα της σε κανέναν. 

Credits: @Kieran Lane 

Όπως δήλωσε ο ίδιος, «ήταν μια πολύ δυνατή γυναίκα και ακόμα και όταν πονούσε πολύ, είχε εκπαιδεύσει τον εαυτό της να μην αφήνεται» για να μην ανησυχούν ο σύζυγος της, πραγματικό στήριγμα της τα τελευταία 10 χρόνια, και τα 8 παιδιά της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ