Επίθεση ομάδας αλλοδαπών στον Βασίλειο Κωστέτσο στο Σύνταγμα -xτύπησαν με μαχαίρι τον φίλο του, έριξαν στα σκαλιά τον σχεδιαστή (φωτό)

Επίθεση στο κέντρο της Αθήνας δέχτηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, βρισκόταν με φιλικό του πρόσωπο στην περιοχή του Συντάγματος και όπως αναφέρει ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media, μια ομάδα αλλοδαπών κατευθύνθηκε προς το μέρος τους και τους επιτέθηκαν με σκοπό να τους ληστέψουν.

«Στην καρδιά της Αθήνας!! Πριν λίγο στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος όπως κατεβαίνουμε να πάμε προς Ερμού, έπεσε ένα μπουλούκι από αλλοδαπούς Αλγερινοί η Πακιστανοί με σκοπό να μας κλέψουν κλείνοντας μας τον δρόμο! Το αντιληφθήκαμε αμέσως της πρόθεση τους για κλοπή και ώσπου να αντιδράσουμε πετάγοντάς μας μπουκάλια, χτύπησαν τον φίλο μου με στιλέτο στο πρόσωπο τραυματίζοντας τον, εμένα με πέταξαν με την μούρη από τα σκαλιά και αστυνομία πουθενά!!!! Ύστερα θέλουμε και τουρισμό! Καμία προστασία, Αίσχος», αναφέρει ο γνωστός σχεδιαστής φανερά ενοχλημένος για την αστυνόμευση.

Σε άλλες αναρτήσεις του αναφέρει:

instagram/VassiliosKostetsos

Ο Βασίλειος Κωστέτσος αναφέρει στις τελευταίες του αναρτήσεις ότι υπέστη διάσειση, από το μπουκάλι που του εκσφενδονίστηκε και τραυματίστηκε από το πέσιμο στις σκάλες, στον αγκώνα, στη μέση και στον αυχένα, αλλά βγήκε από το νοσοκομείο.

Ο φίλος του όπως λέει, δέχθηκε μαχαιριά στο πρόσωπο και είχε κάταγμα στη μέση, κι έτσι έμεινε μέσα στο νοσοκομείο. «Στην πόλη μου απροστάτευτος από συμμορίες και καθάρματα. Εάν ήμουν Αμερικάνος, ή Γάλλος, ή Άγγλος να δω τι ξεφτίλα θα τρώγαμε. Μου λένε ειδοποίησε την Αστυνομία. Ποια Αστυνομία. Ανύπαρκτοι. Ούτε καν η κλούβα στην Ερμού», όπως αναφέρει μεταξύ άλλων.

instagram/VassiliosKostetsos

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, «άστραψε και βρόντηξε» μέσα από τις αναρτήσεις του, ότι θα έπρεπε να υπάρχει μέριμνα από την αστυνομία.

«Καταλαβαίνω ότι είναι μήνας Αύγουστος! Καταλαβαίνω ότι παίρνουν άδειες οι αστυνομικοί! Από την άλλη όμως η Αθήνα ΔΕΝ ήταν όπως παλιά!... όπως και σε όλες τις πρωτεύουσες που σφύζουν από τουρισμό ΘΑ έπρεπε να μεριμνήσουν ΙΔΙΩΣ στην Καρδιά της Αθήνας στην Πλατεία Συντάγματος να υπάρχει αστυνομία!

Είναι απαράδεκτο ότι ΔΕΝ υπήρχε κανένας! Και να απειλεί με μαχαίρια να σε χαρακώσουν! Ύστερα θέλουμε και τουρισμό!!!» κάνοντας tag και την Ελληνική Αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ