Elon Musk: Αγοράζει την Manchester United – Πανικός και τρέλα με τη δήλωση του πλουσιότερου ανθρώπου της γης 

Ανακάλεσε λίγο αργότερα κάνοντας λόγο «για ένα παλιό αστείο»
 

 

Στον Elon Musk δεν αρέσει μόνο να ρισκάρει και να κερδίσει επιχειρηματικά, αλλά και να ρίχνει λεκτικές «βόμβες» κρατώντας την παγκόσμια προσοχή στραμμένη στο πρόσωπο.

Μετά την πρόθεση του να αγοράσει το Twitter, που τόσο πολύ αγαπά, και για το οποίο σήμερα βρίσκεται στα δικαστήρια, «τιτίβισε» ότι θα αγοράσει τη Manchester United. «Αγοράζω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ », έγραψε χαρακτηριστικά ο Musk.

Η ομάδα με έδρα τη βόρεια Αγγλία έχει περισσότερους από 32 εκατομμύρια ακόλουθους στον κύριο λογαριασμό της στο Twitter και το tweet του ευφάνταστο επιχειρηματία με καταγωγή από τη Νότια Αφρική συγκέντρωσε εκατοντάδες χιλιάδες «likes» μέσα σε δύο ώρες.

Για την ιστορία «οι Κόκκινοι Διάβολοι»  είναι ένας από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον κόσμο. Έχει κατακτήσει 20 φορές το πρωτάθλημα Αγγλίας και τρεις φορές το Champion League.

Λίγο αργότερα ο Musk ανακάλεσε γράφοντας «όχι, είναι ένα παλιό αστείο στο Twitter, δεν αγοράζω καμία ομάδα». Το δίχως άλλο με περιουσία που εκτιμάται στα 265 δισεκατομμύρια δολάρια, ο CEO των Tesla και SpaceX μπορεί να κάνει και λέει ότι θέλει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ