Τα «ταξιδιάρικα» αρώματα Manos Gerakinis έχουν ένα μυστικό: Διαρκούν πολύ & ταιριάζουν με την προσωπικότητά σου!

Ο ίδιος έχει δημιουργήσει καθένα από τα αρώματά του για να διηγηθεί μια μοναδική ιστορία!

Κάθε μυρωδιά, κάθε άρωμα είναι ένα ατέρμονο ταξίδι αισθήσεων. Τα αρώματα Manos Gerakinis είναι σχεδιασμένα για να κάνουν αυτό το ταξίδι να είναι τόσο μοναδικό όσο εκείνος που τα φορά, αλλά και για να έχουν τη μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια.

Η ιδιαιτερότητά τους είναι ότι δημιουργούνται όχι με γνώμονα το φύλο, αλλά την προσωπικότητα εκείνου που το φορά, με στόχο να γίνει ο πόλος έλξης όσων βρίσκονται γύρω του -γι’ αυτό και τα περισσότερα απευθύνονται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες.

Ο Μάνος Γερακίνης γεννήθηκε στη Βόρεια Ελλάδα αλλά έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στο εξωτερικό, όπου εξειδικεύτηκε στην πολυτέλεια. Για μια δεκαετία συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μόδας, όντας ο ίδιος μέλος της διοίκησης του βρετανικού πολυκαταστήματος Harrods. Με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη, άρχισε να ταξιδεύει και να γνωρίζει τον κόσμο από μικρή ηλικία.

Τότε ήταν που ξεκίνησε και να συλλέγει αρώματα, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει τις αναμνήσεις του. Γνώριζε ήδη ότι το άρωμα είναι ένα μικρός θησαυρός και άρα κάτι πολύτιμο, μυστηριώδες, ποιητικό.

Ο ίδιος έχει δημιουργήσει καθένα από τα αρώματά του για να διηγηθεί μια μοναδική ιστορία που σε ταξιδεύει σε διάφορα μέρη: από ένα περίπατο στη Champs Elysees μέχρι μια πολύβουη αραβική αγορά, κι από ένα καλοκαιρινό βράδυ σε ένα ελληνικό νησί έως ένα γιαπωνέζικο κήπο γεμάτο λουλούδια.

«Ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους ξεκίνησα να δημιουργώ τα δικά μου αρώματα είναι επειδή ήθελα, για μένα πρώτα απ’ όλα, ένα άρωμα να έχει «αντίκτυπο» και να κρατάει για πολλές ώρες, κάτι που δυσκολευόμουν να βρω», λέει ο δημιουργός. 

«Για το λόγο αυτό επιλέγω προσεκτικά τις πρώτες ύλες για να εξασφαλίζουν διάρκεια και να αποτελούν την προσωπική «σφραγίδα» όποιου τα επιλέγει -ακόμα κι αν έχουν περάσει πολλές ώρες από τη στιγμή που τα φόρεσε».

Δείτε όλα τα αρώματα εδώ 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ