Σάκης Αρναούτογλου:Κακοκαιρία Σεπτεμβρίου-προσοχή σε αυτές τις περιοχές-πού θα χτυπήσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Έντονα καιρικά φαινόμενα θα σημειωθούν σήμερα, Παρασκευή, στη χώρα μας.

Ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου επέστησε την προσοχή μας για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται σήμερα σε περιοχές της Ελλάδας. Καταιγίδες, αλλά και χαλάζι!

«Προσοχή στα κατά τόπους έντονα καιρικά φαινόμενα την Παρασκευή σε αρκετές περιοχές κυρίως της βόρειας Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης κατά πάσα πιθανότητα και της πόλης της Θεσσαλονίκης!

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο καιρός όλο το πρώτο 10ήμερο του Σεπτέμβρη με πιθανή νέα επιδείνωση του καιρού από βδομάδα στα βόρεια!

Οσο πιο κοντά στις πορφυρές κυρίως αποχρώσεις βρίσκεται η περιοχή που σας ενδιαφέρει τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες αλλά να είναι και ισχυρές, οπότε και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν και προβλήματα!! Το ανοιχτό πράσινο υποδηλώνει μικρότερη εως πολύ μικρότερη αλλά υπαρκτή πιθανότητα για πολύ πιο τοπικά και σχετικα πιο εξασθενημένα φαινόμενα», όπως αναφέρει σε ανάρτησή του.

Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει το μεσημέρι και απόγευμα, κυρίως στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία και στα βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Στον χάρτη παρουσιάζεται ο υετός που αναμένεται την Παρασκευή 02/09, καθώς και οι περιοχές όπου αναμένονται τα ισχυρότερα φαινόμενα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ