Κολωνάκι: 35χρονος έπεσε από τον 3ο όροφο κρατώντας 50.000€ που σκόρπισαν στον αέρα - δεν έπαθε το παραμικρό-«Ήταν ατύχημα»

Όλο και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας γιατο περιστατικό που συνέβη στο Κολωνάκι στις 3.30 το πρωί της Τρίτης (6/9).

Τα ξημερώματα της Τρίτης ένας άνδρας πήδηξε από τον 3ο όροφο κτιρίου στην πλατεία Κολωνακίου, στις 3:30 το πρωί, έχοντας αγκαλιά 50.000 ευρώ. 

Ευτυχώς για τον ίδιο προσγειώθηκε σε τέντα καταστήματος και έπειτα στο πεζοδρόμιο και το γεγονός ότι ανακόπηκε η πτώση του, τον γλίτωσε από τα χειρότερα. Τα χαρτονομίσματα βέβαια σκόρπισαν παντού! Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το πρόσωπο αυτό πρόκειται για γόνο γνωστής οικογένειας της Αθήνας, η οποία διατηρεί εδώ και δεκαετίες μία από τις πιο γνωστές μπουτίκ στο Κολωνάκι.

Όσον αφορά την κατάστση της υγείας του, ο άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο. Μάλιστα, φέρεται να μην έχει υποστεί το παραμικρό τραυματισμό.

Για την πτώση του, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί, ενώ η εκδοχή της απόπειρας αυτοκτονίας συγκεντρώνει μικρές πιθανότητες και το πιθανότερο είναι η πτώση να είναι κάποιο ατύχημα. Αυτό όμως θα εξακριβωθεί τις επόμενες μέρες, καθώς οι αστυνομικοί θέλουν να δούνε σε τι ψυχολογική κατάσταση βρισκόταν -προς τούτο μιλάνε με φίλους και συγγενείς του- ενώ θα μιλήσουν και με τον ίδιο αφού ξεπεράσει το σοκ από την πτώση.

Τι λέει ο 35χρονος:

Με δήλωσή του στο Protothema.gr, o 35χρονος απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, χαρακτήρισε ως μυθεύματα τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο συμβάν και κυρίως στο χρηματικό ποσό που φέρεται να είχε και ανέφερε: «Είμαι καλά στην υγεία μου, δεν νοσηλεύομαι απλά έχω τραυματιστεί στα πόδια μου».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ