Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο βγαίνει με την Τζίτζι Χαντίντ φιλικά - Tο μοντέλο δεν τρελαίνεται, εκείνος έχει ενθουσιαστεί

Ξεθώριασε η «μπογιά» του.. «Λύκου της Walla Street»;  

Ακαταπόνητος ο Λεονάρντο ντι Κάπριο πριν καλά – καλά γίνει γνωστός ο χωρισμός του από την Καμίλα Μορόνε έβαλε πλώρη για άλλες περιπέτειες, επιβεβαιώνοντας όσους εκτιμούν ότι οι Σκορπιοί είναι το πιο σεξουαλικό ζώδιο.

Αυτή τη φορά ο «Λύκος της Wall Street» εντυπωσιάζει, όχι γιατί ερωτεύτηκε άλλο ένα μοντέλο, και συγκεκριμένα τη Τζίτζι Χαντίντ, αλλά γιατί αυτή είναι 27 ετών πάνω από το ηλιακό όριο όλων των προηγούμενων συντρόφων του, που η ιστορία θέλει να χωρίζει μόλις… έπιαναν τα 25 χρόνια ζωής.  Εξίσου εκπληκτικό είναι ότι το διάσημο μοντέλο, δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για τον Ντι Κάπριο. Δημοσίευμα του Us Weekly επικαλείται πηγή από το κοντινό περιβάλλον του οσκαρικού ηθοποιού, η οποία ισχυρίζεται ότι: «Ο Λίο έχει στραμμένο το βλέμμα του στην Τζίτζι, αλλά αυτή δεν έχει δείξει ενδιαφέρον».

Την περασμένη εβδομάδα, το InTouch ανέφερε ότι: «ο Λίο και ηΤζίτζι ήρθαν κοντά ορισμένες φορές φέτος το καλοκαίρι». Στο ίδιο δημοσίευμα γράφτηκε: «Γνωρίζονται αρκετά χρόνια. Ελκύονται πολύ ο ένας για τον άλλον. Είναι ακριβώς ο τύπος του: πανέμορφη, σέξι, αλλά χαμηλών τόνων». Παρόλα αυτά, οι περισσότερες πηγές αναφέρουν ότι οι δυο τους έρχονται σε επαφή από κοινές παρέες τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά δεν έχει αναπτυχθεί τίποτε ερωτικό ανάμεσά τους.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Ντι Κάπριο έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα μοντέλα. Από το 2000 έως το 2005 ήταν με τη Ζιζέλ, ενώ από το 2006 έως το 2011 είχε σχέση με την Μπαρ Ραφαέλι. Το 2011 έβγαινε με την ηθοποιό Μπλέικ Λάιβλι. Από το 2013 έως το 2014 ήταν με το μοντέλο και ηθοποιό από την Γερμανία Τόνι Γκαρν. Το 2015 έιχε σχέση με την Κέλι Ρόρμπαχ, ενώ από το 2016 έως το 2017 με την Δανή καλλονή Νίνα Άγκνταλ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ