Ο έρωτας είναι μαγικός! Τι είναι η «αδελφή ψυχή» και πώς θα καταλάβεις ότι έχεις βρει τη δική σου;

Υπάρχει ένας άνθρωπος που αποτελεί τον καθρέφτη σου στη ζωή

Ο έρωτας είναι ένα υπέροχο συναίσθημα που σε κάνει να λάμπεις, σου δίνει ενέργεια και σε γεμίζει αισιοδοξία και όνειρα για το μέλλον.

Ειδικά αν καταφέρεις να βρεις την αδελφή ψυχή σου, τότε νιώθεις τα πάντα σε υπερθετικό βαθμό. Γιατί από τη μέρα που γεννιέσαι, το νιώθεις ότι κάπου εκεί έξω υπάρχει η αδελφή ψυχή σου.

Υπάρχει ένας άνθρωπος που αποτελεί τον καθρέφτη σου στη ζωή, ένας άνθρωπος με τον οποίο συνδέεστε με μια αόρατη κλωστή και είναι θέμα χρόνου να συναντηθείτε.

Τι είναι η «αδελφή  ψυχή»;

Αδελφή ψυχή είναι κάποιος που σε καταλαβαίνει απόλυτα και σε αγαπάει χωρίς όρους. Ανάμεσά σας υπάρχει μια βαθιά σύνδεση, μια ψυχική επαφή που ξεπερνάει τα όρια της λογικής. Είναι το άλλο σου μισό και νιώθεις τόσο άνετα μαζί του, που δεν φοβάσαι να είσαι ο πραγματικός σου εαυτός. Σε μια σχέση αδελφών ψυχών υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη, σεβασμός, εκτίμηση, συγχώρεση και γενναιοδωρία. Και κυρίως, υπάρχει διάρκεια. Γιατί η σχέση με την αδελφή ψυχή σου είναι μια σχέση ζωής και κρατάει για πάντα.

10 σημάδια ότι έχεις βρει την «αδελφή ψυχή» σου

  1. Έχεις μια ισχυρή διαίσθηση.

Όταν συναντάς την αδελφή ψυχή σου για πρώτη φορά νιώθεις μια πανίσχυρη έλξη, την αναγνωρίζεις, την ποθείς. Νιώθεις ότι γνωρίζεστε με αυτόν τον άνθρωπο από παλιά – την προηγούμενη ζωή σας ίσως – και αισθάνεσαι μια παράξενη οικειότητα που δεν δικαιολογείται.

  1. Ταιριάζετε απόλυτα.

Έχετε τις ίδιες αξίες, τις ίδιες εμπειρίες στο παρελθόν, παρόμοια ενδιαφέροντα και αρκετές συμπτώσεις που διασταυρώνουν τους δρόμους σας.

  1. Συμπληρώνετε ο ένας τον άλλον.

Είστε σαν το yin και το yang. Οι προσωπικότητές σας, ο χαρακτήρας σας ή οι αξίες σας αλληλοσυμπληρώνονται. Τα αρνητικά του ενός καλύπτονται από τα θετικά του άλλου και τα σκοτάδια του ενός, από το φως του άλλου, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη οντότητα.

  1. Η σύνδεσή σας πλησιάζει τα όρια του μεταφυσικού.

Νιώθεις ότι η σχέση σας είναι θεϊκή, ότι μια ανώτερη δύναμη σας έφερε κοντά και σας ενώνει. Μια ματιά αρκεί για να καταλάβεις τι σκέφτεται και πώς νιώθει ο άλλος, σύμφωνα με το Mind Spa και το tsemperlidou.gr.

  1. Σε έλκει σαν μαγνήτης.

Από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισες νιώθεις να σε τραβάει σαν μαγνήτης… σωματικά, πνευματικά, ψυχικά. Πάντα θέλεις να είστε μαζί και να δεν κάνεις τίποτε χωρίς αυτόν.

  1. Η σχέση σε ωθεί να γίνεις καλύτερη.

Όταν έχεις βρει την αδελφή ψυχή σου νιώθεις σιγουριά και οι προκλήσεις σου φαίνονται παιχνιδάκι. Η σχέση σου δίνει δύναμη να φτάσεις σε νέα ύψη, σου βγάζει τον καλύτερό σου εαυτό και σε κάνει καλύτερο άνθρωπο.

  1. Νιώθεις γαλήνη όταν είστε μαζί.

Περνάτε τόσο χρόνο μαζί και παρόλα αυτά δεν βαριέστε ποτέ. Αντίθετα, νιώθεις ηρεμία, γαλήνη και σιγουριά.

  1. Σε σέβεται και σε θαυμάζει.

Ο αλληλοσεβασμός είναι από τις θεμελιώδεις αξίες σε μια σχέση. Η αδελφή ψυχή σου σε σέβεται απόλυτα, σε εκτιμάει, σε θαυμάζει για τις ικανότητες και τα ταλέντα σου και δεν αμελεί να στο δείχνει.

  1. Συμφωνείτε στα σημαντικά.

Μπορεί εσύ να λατρεύεις τι σαλάτες και αυτός να τρελαίνεται για πίτσες, εσύ να θέλεις να δεις την αγαπημένη σου σειρά στο Netflix κι αυτός τον αγώνα της Εθνικής, αλλά στα σημαντικά θέματα συμφωνείτε απόλυτα.

  1. Νιώθεις άνετα να είσαι ο εαυτός σου.

Μπορείς να είσαι περίεργη, εκνευριστική, απρόσεκτη, αγενής, ακατάστατη, κουτσομπόλα, ένα σωρό αρνητικά και να ξέρεις ότι η αδελφή ψυχή σου δεν θα σε κρίνει για αυτό. Αντίθετα, θα σε αγαπάει όπως ακριβώς είσαι και δεν θα άλλαζε τίποτα σε σένα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ