Ποτέ δεν είναι αργά: Το εντυπωσιακό catwalk της Linda Evangelista - μετά από 15 χρόνια ξανά στην πασαρέλα (φωτό & βίντεο)

Η επίδειξη έγινε την Παρασκευή στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης

Πότε δεν είναι αργά για να επιστρέψει μια καλλονή στην πασαρέλα! Η Linda Evangelista - το supermodel που μεσουράνησε στα 90ς - έκανε μια σπάνια εμφάνιση κλείνοντας το show του Fendi.

Το 57χρονο μοντέλο, που είχε μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτεια που πέρασε μετά από ένα CoolSculpting, το οποίο άφησε το σώμα και το πρόσωπό της "βάναυσα παραμορφωμένο", περπάτησε και πάλι στο catwalk, μετά από 15 χρόνια!




Η επίδειξη έγινε την Παρασκευή στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, στο Hammerstein Ballroom του Μανχάταν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fendi (@fendi)

Η Linda εμφανίστηκε στο τέλος του ντεφιλέ φορώντας μιια υπέροχη ταφτά, τουαλέτα σε baby blue χρώμα, ενώ το look ολοκληρώθηκε  με διαμαντένια σκουλαρίκια, ασημένια μεταξωτά γάντια και μια τσάντα Fendi Baguette, σύμφωνα με το footwearnews.com.

Άλλωστε το show του Fendi γιόρτασε την 25η επετείο της Baguette, με τον οίκο να συνεργάζεται με τον Marc Jacobs.

Η Evagelista είχε αποκαλύψει μέσα από το Instagram, ότι θα συμμετέχει στο ντεφιλέ με την ίδια να γράφει μεταξύ άλλων τον Ιούλιου: «Είμαι τόσο ευγνώμων».

Σύμφωνα με το People η τελευταία εμφάνιση της σταρ στην πασαρέλα ήταν το 2007, όταν είχε περπατήσει στην επίδειξη μόδας για την 60η επέτειο του brand του Christian Dior.

Το catwalk της Linda στην NYFW έρχεται λίγο μετά το εξώφυλλο της στην βρετανική Vogue για το τεύχος Σεπτεμβρίου,  που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ