Πριγκίπισσα Σαρλίν: Λαμπερή με λευκό πουκάμισο σε εκδήλωση μαζί με τον πρίγκιπα Αλβέρτο - Το φιλί στο μάγουλο & τα χαμόγελα

Το ζευγάρι τοποθέτησε τον θεμέλιο λίθο του μελλοντικού καταφυγίου  SPA του Μονακό. 
 

Την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Σαρλίν  έθεσαν τον θεμέλιο λίθο για το μελλοντικό καταφύγιο της Société Protectrice des Animaux (SPA) του Μονακό.

Το καταφύγιο αυτό, που βρίσκεται στην κοινότητα Peille, θα παραδοθεί στο τέλος του 2023 και θα επιτρέψει την υποδοχή ζώων που βρίσκονται σε κίνδυνο. 

Με την ευκαιρία αυτή, ο Πρίγκιπας ανακοίνωσε ότι την προεδρία της SPA του Μονακό θα αναλάβει η σύζυγός του, πριγκίπισσα Σαρλίν.

 

Η πριγκίπισσα Σαρλίν είναι πολύ δεμένη με την ευημερία και την προστασία των ζώων και ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια μέσω του Ιδρύματός της, ιδιαίτερα για τη διατήρηση του ρινόκερου, αλλά και μέσω των δράσεων που πραγματοποιούνται με τη νοτιοαφρικανική SPA, το Ίδρυμα Thanda και το Ίδρυμα Kevin Richardson.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ανάρτησε ο λογαριασμός palaisprincierdemonaco, στο Instagram, η Πριγκίπισσα φαινόταν κεφάτη και χαμογελαστή. Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε και ένα τρυφερό φιλί που της έδωσε ο σύζυγός της στο μάγουλο.

Η Σαρλίν, φορούσε ένα μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι με λευκό πουκάμισο και μαύρες σουέντ μπαλαρίνες.  Για κοσμήματα επέλεξε μικρά διαμαντένια σκυλαρίκια και ένα όμορφο κολιέ με πέρλες 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ