Η Νατάσα Παζαΐτη ποζάρει με τα δίδυμα παιδιά της & τη Ντόρα Μπακογιάννη - Η κομψή εμφάνιση της 19χρονης Αλίκης (φωτό)

Στο Ηρώδειο για τη συναυλία της Πρωτοψάλτη

Στο Ηρώδειο, βρέθηκε η Νατάσα Παζαΐτη η οποία και παρακολούθησε μαζί με τα δίδυμα παιδιά της, την φιλανθρωπική συναυλία που έδωσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια για ακόμα μια φορά βρέθηκε δίπλα στην Ένωση «Μαζί για το παιδί»κ θυμίζοντας στο κοινό της τα τραγούδια της Μελίνας Μερκούρη: τραγούδια που είναι γνωστά από τον κινηματογράφο , το θέατρο αλλά και τις στιγμές της εξορίας της διάσημης Ελληνίδας στο Παρίσι.

Ήταν ένα μουσικό αφιέρωμα στην δυναμική, εκρηκτική γυναίκα διεθνούς εμβέλειας που άφησε το αποτύπωμα της στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας και όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την στήριξη των σωματείων-μελών της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή συνοδευόταν από τα δύο τους παιδιά, τον Αλέξανδρο και την Αλίκη, οι οποίο και πόζαραν στον φακό του NDP, μαζί με την μητέρα τους, αλλά και με την Ντόρα Μπακογιάννη.

Η βουλευτής της ΝΔ φορούσε ένα σκουρόχρωμο παντελόνι, συνδυασμένο με λευκή μπλούζα, μια ασπρόμαυρη τουνίκ και άσπρες εσπαντρίγιες, ενώ η Πρωτοψάλτη ένα καλοκαιρινό πορτοκαλί φόρεμα και ένα κολιέ με μακριά κρόσσια, σε ανάλους τόνους με το ρούχο της.

Ο Αλέξανδρος και η Αλίκη χαιρέτησαν την Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία και καθόταν στην πρώτη σειρά.

Η κόρη του Κώστα Καραμανλή, η οποία σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, επέλεξε για την περίσταση ένα όμορφο στενό φόρεμα σε πράσινο χρώμα και ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα, ενώ ο αδελφός της - που σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη - φορούσε ένα σκούρο κοστούμι και λευκό πουά πουκάμισο.

Η 29χρονη Αλίκη έχει εξελιχθεί σε μια πολύ όμορφη και κομψή γυναίκα! Όσο για την μητέρα τους εκείνη ήταν ντυμένη με ένα σατέν, μπλε φόρεμα. Παράλληλα κρατούσε μια ασορτί τσάντα και είχε στα χέρια της μια floral εσπάρπα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ