Συγκινημένος ο Χάρης Ρώμας: «Αυτό το τραγούδι γράφτηκε για τη μητέρα μου - το τραγούδησε θεϊκά η Γλυκερία» (βίντεο)

Αποκάλυψε ακόμα ότι είναι σε σχέση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» ήταν το πρωί της Τατάρτης ο Χάρης Ρώμας

Μπαίνοντας στο στούντιο ο ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για το αγαπημένο του τραγούδι το οποίο και έφτιαξε για την μητέρα του.

«Έχω πει ότι αν ρωτήσουν στο τέλος της καλλιτεχνικής μου πορείας τι κρατάω περισσότερο απ' όλα, θα τους πω αυτό το τραγούδι, τους στίχους αυτού του τραγουδιού και το τραγούδι, όπως το φτιάξαμε με τον σύζυγο της Γλυκερίας και το τραγούδησε θεϊκά η Γλυκερία. Γιατί γράφτηκε για την μητέρα μου» είπε χαρακτηριστικά συγκινημένος.

Ακόμα ο Ρώμας αποκάλυψε πως είναι σε σχέση αυτή την περίοδο. «Έχω σχέση, είμαι σχεσάκιας το ξέρεις αυτό. Δεν μπορώ να ζήσω μόνος. Έτυχε, πριν από το καλοκαίρι. Είμαι ερωτευμένος. Δεν λέω μεγάλες κουβέντες. Όταν είσαι δέκα χρόνια με κάποιον και είχες φαντασιωθεί ότι είναι για πάντα, να που το για πάντα δεν υπάρχει. Εγώ θέλω να συνυπάρχω και να μοιράζομαι και τα χαρούμενα πράγματα θέλω να τα μοιράζομαι.Είμαι μόνος όταν γράφω μόνο» είπε.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά του ανέφερε: «Έχουμε επενδύσει σε έναν συνάδελφο σπουδαίο για να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο». Και πρόσθεσε:  «Έχουμε γράψει με την Άννα 15 επεισόδια και έχουν εγκριθεί. Είναι δική μου απόφαση να μην παίξω τον πρωταγωνιστικό ρόλο γιατί δεν γίνεται» είπε εξηγώντας ότι έχει πολλές ευθύνες στον πολιτικό στίβο.

Ακόμα ο Χάρτης Ρώμας μίλησε για την συνάντηση που είχε με μία γιαγιά και μία καρκινοπαθή, που του άλλαξε την κοσμοθεωρία. Ο ίδιος εξήγησε γιατί δεν πιστεύει πια στην εξωτερική ομορφιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ