Τι φόρεσαν βασίλισσες και πριγκίπισσες στην κηδεία της Ελισάβετ - Από την Σαρλίν, έως την Ράνια, την Λετίσια, την Ματθίλδη (φωτό)

Όπως ορίζει το dress code οι κυρίες φορούν μαύρα καπέλα και βέλο

Βασίλισσες, αυτοκράτειρες και πριγκίπισσες δίνουν το παρών στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Από την Ράνια της Ιορδανίας, την Λετίσια της Ισπανίας, την Μαργαρίτα της Δανίας, την Ματθίλδη του Βελγίου, την Μάξιμα της Ολλανδίας και την Σίλβια της Σουηδίας, έως την αυτοκράτειρα Μασάκο της Ιπαωνίας και την πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, όλες οι royals, ντυμένες πένθιμα τίμησαν σήμερα, μαζί με τους μονάρχες σύζυγούς τους, τη μνήμη της Ελισάβετ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nawa3em (@nawa3emcom)

Πάνω από 20 βασιλικές οικογένειες εκπροσωπούνται σήμερα, συμπεριλαμβανομένου του Σουλτάνου του Μπρουνέι και του βασιλικού ζεύγους του Μπουτάν.

Παράλληλα είδαμε τον πρώην βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος με την σύζυγό του Σοφία. Υπενθυμίζεται ο πρώτος εν μέσω σκανδάλων παραιτήθηκε από τον θρόνο το 2014 και αποφάσισε να αυτοεξοριστεί και να εγκαταλείψει την Ισπανία το 2020.

Όπως ορίζει το dress code οι κυρίες φορούν μαύρα καπέλα και βέλο, ενώ δεν είναι λίγες εκείνες που συμπλήρωσαν το look τους με κάποιο μαργαριταρένιο κόσμημα, αφού τα μαργαριτάρια φοριούνται παραδοσιακά από τις royals σε περιόδους πένθους.

H σύζυγος του βασιλιά Αμπντάλα της Ιορδανίας φόρεσε ένα παλτό με φρου-φρου στο πάνω μέρος και έναν μπερέ με βέλο, ενώ η σύζυγος του βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας επέλεξε ένα φόρεμα με μια λεπτή ζώνη στη μέση και ένα μικρό καπέλο, επίσης με βέλο.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό από πλευράς της έβαλε ένα πολύ νκομψό παλτό με μια αστραφτερή καρφίτσα, μαύρο καλσόν και γόβες. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

Στις εικόνες μπορούμε να διακρίνουμε να περπατούν πίσω της και ο γιος του τέως βασιλιάς της Ελλάδας Παύλος μαζί με την σύζυγό του Μαρί Σαντάλ, η οποία είναι ντυμένη με ένα chic κοστούμι και μικρό καπέλο.

Η σύζυγος του βασιλιά Φίλιππου του Βελγίου φόρεσε ένα μεγάλο καπέλο και ένα κολιέ με τρεις σειρές μαργαριταριών.

Με μαργαριτάρια στον λαιμό της και η βασίλισσα Jetsun Pema του Μπουτάν, η οποία συνόδευσε τον σύζυγό της «βασιλιά Δράκο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ