Η στιγμή που η 7χρονη Σάρλοτ δίνει οδηγίες στον 9χρονο αδελφό της πρίγκιπα Τζορτζ: «Πρέπει να υποκλιθείς» - Την υπάκουσε ο διάδοχος (βίντεο)

Πρέπει να ακολουθούν το βασιλικό πρωτόκολλο!

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ εθεάθη να δίνει στον μεγαλύτερο αδερφό της, πρίγκιπα Τζορτζ, ένα μάθημα βασιλικού πρωτοκόλλου!

Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας ήταν ανάμεσα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας που συμμετείχαν σήμερα στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η 7χρονη - ντυμένη ασορτί με την μαμά της Κέιτ Μίντλετον - τίμησε τη μνήμη της προγιαγιάς της, με την tiny royal να συγκινείται όταν το φέρετρο της μονάρχη μεταφερόταν από την άμαξα στην βασιλική νεκροφόρα. Παρά το νεαρό της ηλικίας τους εκείνη και ο 9χρονος αδελφός της έδειξαν να αντιλαμβάνονται το μεγαλείο της ημέρας.

Τα δύο παιδιά μοιράστηκαν και μια γλυκιά στιγμή με την μικρή να δίνει οδηγίες στον μικρό διάδοχο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @___virtual_news

Μετά τη λειτουργία στο Αββαείο και καθώς το φέρετρο, που έφευγε από το Γουέστμινστερ για να μεταφερθεί στο Γουίνδσορ, παιρνούσε μπροστά από τα νεαρά μέλη της βασιλικής οικογένειας η πριγκίπισσα Σάρλοτ φάνηκε να λέει στον μεγάλο της αδελφό: «πρέπει να υποκλιθείς».

Όπως αναφέρει η Daily Mail ο πρίγκιπας Τζορτζ ακολούθησε αυτό που του είπε η Σάρλοτ και χαμήλωσε το κεφάλι

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά έχουν ακόμα ένα αδελφάκι τον 4χρονο πρίγκιπα Λούις, ο οποίος βέβαια δεν βρέθηκε στη κηδεία της προγιαγιάς του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ