Story of the Day: Single mother τριών αγοριών ντύθηκε άντρας και πήγε σε σχολική γιορτή των γιων της μόνο για μπαμπάδες 

Όλα για το παιδί 

Μια πραγματικά διδακτική ιστορία. Η Yevette Vasquez, ανύπαντρη μητέρα από το Fort Worth του Τέξας, άφηνε πριν από μερικά χρόνια τον γιο της, Elijah, μαθητή της έκτης δημοτικού, στο σχολείο, όταν παρατήρησε «περισσότερα αυτοκίνητα στο πάρκινγκ από ό,τι συνήθως».

Όπως πληροφορήθηκε, εκείνος είχε μια κοινωνική εκδήλωση με τίτλο «Ντόνατς με τον Μπαμπά» στο σχολείο του εκείνη την ημέρα. «Του είπα, πώς και δεν μου το είπες και αστειεύτηκα ότι θα μπορούσα να είχα ντυθεί άντρας και να πάω», δήλωσε η ίδια στο ABC news.  Προς έκπληξή της, το αγόρι ξετρελάθηκε με την ιδέα. «Μου είπε, μαμά, έχουμε 10 λεπτά πριν χτυπήσει το κουδούνι! Όταν είδα πόσο ενθουσιασμένος ήταν με αυτή την ιδέα, αποφάσισα να την πραγματοποιήσω».

Μαζί έφτιαξαν τη στολή που αποτελείτο από ένα καρό πουκάμισο του γιου, ένα φαρδύ παντελόνι, ένα καπέλο του μπέιζμπολ και ένα μουστάκι που είχε ξεμείνει από τις αποκριές με τον Elijah να καθοδηγεί την Yevette πως θα «ξεφορτωθεί» το κορίτσι από πάνω της.  «Ναι, ήταν η πρώτη φορά που ντύθηκα άντρας. Θα το θυμόμαστε αυτό για πάντα», είπε η ίδια θυμούμενη με χαρά την ευχάριστη αντίδραση των άλλων μπαμπάδων στην ιδέα της. «Όταν μπήκαμε στη βιβλιοθήκη, υπήρχαν ένα σωρό άντρες και πολλοί από αυτούς ζητωκραύγαζαν», είπε χαρακτηριστικά. 

Βασικός στόχος της, όπως εξήγησε αργότερα, τα παιδιά της, άλλα και τα παιδιά άλλων μονογονεϊκών οικογενειών «να γνωρίζουν ότι είναι ολοκληρωμένα και χωρίς όρια, ακόμη και χωρίς τον άλλο γονέα παρόντα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ