Ο Γιώργος Καπουτζίδης στον «πόλεμο» του Twitter: «Τι δεν καταλαβαίνετε; Δεν κατεβαίνω υποψήφιος της ΝΔ, ανήκω στις γάτες μου» (φωτό)

Απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν να κατεβαίνει στις εκλογές 

Ξέσπασε ο Γιώργος Καπουτζίδης με φήμες που τον ήθελαν να να κατεβαίνει υποψήφιος στις επόμενες εκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Απαντώντας μέσα από story του στο Instagram ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος έγραψε χαρακτηριστικά: «Έχω δηλώσει δεκάδες φορές ότι δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ με την πολιτική και καμία όρεξη να ενταχθώ σε κόμμα! Τι δεν καταλαβαίνετε;».

Σε άλλο instastory του ανέφερε: «Ανήκω στις γάτες μου! Πουθενά αλλού!», ενώ σε ένα τρίτο προσθέτει: «Εν τω μεταξύ, επειδή είχα πρόβα μέχρι αργά, τώρα κατάλαβα τι έγινε. Για να βρίσεις κάποιον στα social media, δεν χρειάζεται να πει ή να κάνει κάτι. Απλώς, πρέπει να έχεις εσύ, μέσα σου, την ανάγκη να τον βρίσεις».

Την ίδια ώρα στο Twitter έγινε χαμός με τους χρήστες να σχολιάζουν τις φήμες, αλλά και την απάντηση που έδωσε ο ίδιος ο Καπουτζίδης.

 

«Εμείς που παρακολουθούμε χρόνια τον #Καπουτζιδης ξέραμε ότι είναι click bait η είδηση. Άλλωστε μια άγνωστη σελίδα ήταν αυτή π έκανε το θέμα υπαρκτό από εκεί π δεν υπάρχει. Παιδιά, για ξερόλες του τουιτερ πολύ εύκολα τν πατήσατε όσοι ήσασταν σίγουροι για την εγκυρότητα της είδησης» διαβάζουμε σε ένα από τα σχόλια.

Ένας άλλος χρήστης θα γράψει: «Ο #Καπουτζιδης πέρα από ακτιβιστής ΛΟΑΤΚΙ είναι ένας ευφυής συγγραφέας που μέσα από τα έργα του στηλιτεύει τον συντηρητισμό, τη διαφθορά, τη διαπλοκή, τις μαφιόζικες τακτικές της ολιγαρχίας, ό,τι δηλαδή εκπροσωπεί η ΝΔ. Θεωρώ την είδηση εντελώς μούφα».

 

Κάποιος τρίτος θα σχολιάσει: «Ο #καπουτζίδης ήταν ένας γνήσιος ομοφυλόφιλος ακτιβιστής που είχε ανοιχτό διάλογο με τις προοδευτικές δυνάμεις... Μέχρι που κυκλοφόρησε φήμη ότι πολιτεύεται με τη ΝΔ... Σε 2 ώρες έγινε συνεργάτης του Μένγκελε...».

 

Σε ένα τέταρτο tweet διαωάζουμε: «Το παράδειγμα του Καπουτζίδη επιβεβαιώνει πόσο εύκολα μπορεί να χειραγωγηθεί ένας όχλος από φεικ νιους και απλώς να ξεσπάσει χωρίς καμία αιτία, χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό, εκτός απ' την ηλιθιότητα ορισμένων σαιτ που είναι μηνύσιμη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ