Ο Versace και τα σούπερ νυφικά του: Με μωβ η Bella Hadid, με μίνι φούξια η Paris Hilton, με μαύρο η Vittoria Ceretti (φωτό & βίντεο)

«Μια θεά που έγινε grunge» είναι ο τίτλος της κολεξιόν

Ο οίκος Versace παρουσίασε, στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Μιλάνο,υ την συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2023 η οποία και είχε τον τίτλο «μια θεά που έγινε grunge».

Η Bella Hadid περπάτησε στην πασαρέλα του διάσημου ιταλικού brand πολυτελείας φορώντας ένα μωβ νυφικό, ενώ η Vittoria Ceretti ήταν ντυμένη στα μαύρα. Το show έκλεισε η επίσης «νύφη» Paris Hilton, που βγήκε στο catwalk με ένα στραφτερό φούξια, μίνι φόρεμα, ασορτί γόβες και πέπλο! 

«Αυτή είναι μια συλλογή ελευθεριών, εμπνευσμένη από τη γυναίκα Versace που έχει αγκαλιάσει την πιο ισχυρή της ελευθερία από όλες—την ελευθερία της αυτοέκφρασης» αναφέρει μεταξύ άλλων ο οίκος για τη νέα του κολεξιόν.

Η επίδειξη της Donatella Versace άνοιξε με τα μοντέλα να φορούν κατάμαυρα ρούχα, όπως στενά φουστάνια με κοψίματα, μαύρα biker jackets και δερμάτινες φούστες και παντελόνια.

Ακολούθησαν δημιουργίες σε ροζ και μωβ αποχρώσεις, συμπεριλαμβανομένων φορεμάτων με βαθιά λαιμόκοψη. 

«Πάντα αγαπούσα έναν επαναστάτη. Μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση, έξυπνη και λίγο ντίβα», είπε η Donatella Versace σε δήλωσή της, σύμφωνα με το Reuters.

«Φοράει δερμάτινα, καρφιά και ξεφτισμένο τζιν και έχει αρκετό attitude για να τα συνδυάσει με σιφόν, μια φανέλα και  μια τιάρα!  Είναι μια δυνατή απελευθερωμένη γυναίκα, είναι υπέροχη, το ξέρει. Είναι η θεά της ελευθερίας» προσθέτει η διάσημη σχεδιάστρια μόδας. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Versace (@versace)

Τα τελευταία looks  περιελάμβαναν κοντά και μακριά φορέματα με δαντέλα σε μωβ, ροζ και λάιμ τόνους, καθώς και πέπλα στο ίδιο χρώμα. 

Μπροείτε να δείτε εδώ όλα τα looks της νέας συλλογής του οίκου Versace SS/23

*Φωτογραφίες: versace.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ