«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν πληρώνομαι για αυτό»: Νέο βιβλίο «καίει» την Μέγκαν Μαρκλ - Ούρλιαζε στο προσωπικό του παλατιού

Τι αναφέρει στις σελίδες του ο συγγραφέας Valentine Low;

Ξανά στο «μάτι του κυκλώνα» η Μέγκαν Μαρκλ, με ένα επερχόμενο βιβλίο να αναφέρει ότι η Δούκισσα του Σάσσεξ έλεγε στο προσωπικό του παλατιού «δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν πληρώνομαι για αυτό».

Βοηθοί του παλτιού ισχυρίστηκαν ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι γκρίνιαζε γιατί δεν πληρωνόταν για τις βασιλικές περιοδείες, ενώ η ίδια φέρεται να συμφώνησε στη συνέντευξη εκείνης και του συζύγου της στην Όπρα, έξι μήνες πριν από το Megxit (την αποχώρηση του ζεύγους από τα βασιλικά του καθήκοντα).

Τα εκρηκτικά αποσπάσματα από το επερχόμενο βιβλίο, «Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown» κυκλοφόρησαν σήμερα από τους Times.

Όπως αναφέρει η Daily Mail ο συγγραφέας Valentine Low γράφει μεταξύ άλλων ότι κατά τη διάρκεια της βασιλικής περιοδείας στην Αυστραλία τον Οκτώβριο του 2018, η Μέγκαν δεν κατάλαβε γιατί έπρεπε να σφίξει τα χέρια των ανθρώπων ή να κάνει περιπάτους.

Παράλληλα το προσωπικό φέρεται να την άκουσε να λέει: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν πληρώνομαι για αυτό».

.Ο Low αναφερόμενος στη στάση της Δούκισσας προς το προσωπικό της, περιγράφει μια συνάντηση κατά την οποία η Μέγκαν επέκρινε μια νεαρή γυναίκα  μπροστά σε συναδέλφους της. Αφού η γυναίκα της είπε ότι θα ήταν δύσκολο να εκτελέσει ένα νέο σχέδιο, η Μέγκαν φέρεται να της είπε: «Μην ανησυχείς. Αν υπήρχε κυριολεκτικά κάποιος άλλος που θα μπορούσα να ζητήσω να το κάνει αυτό, θα τον ρωτούσα αντί για σένα».

Η 41χρονη λέγεται ότι επέπληξε επανειλημμένα το προσωπικό, το οποίο ένιωθε «τρομοκρατημένο». Ένας γνώστης είπε ότι: «Οι νεαρές γυναίκες κατέρρευσαν από τη συμπεριφορά» και πως ένα μέλος του προσωπικού «καταστράφηκε εντελώς» από την εμπειρία του.

Ένα άλλο περιστατικό που περιγράφεται στο βιβλίο είναι όταν η Μέγκαν τηλεφωνούσε επανειλημμένα σε μια υπάλληλο, η οποία ήταν έξω για δείπνο μια Παρασκευή βράδυ, για να της φωνάξει για όσα ένιωθε ότι την είχαν απογοητεύσει.

Η υπάλληλος ισχυρίστηκε ότι: «Κάθε 10 λεπτά έπρεπε να βγαίνω έξω για μου ουρλιάζουν εκείνη και ο Χάρι. Έλεγαν "δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έκανες αυτό. Με απογοήτευσες. Τι σκεφτόσουν;"». Πρόσθεσε ακόμα ότι οι κλήσεις συνεχίστηκαν και το επόμενο πρωί, καθώς και «για μέρες» αργότερα, με την ίδια να λέει πως «δεν μπορούσες να τους ξεφύγεις».

Πριν και κατά την διάρκεια της πτήσης του ζεύγους στην Αυστραλία «τα άκουσε» και η ιδιωτική γραμματέας  Samantha Cohen, με μια πηγή να λέει: «Η Samantha πάντα ξεκαθάριζε ότι ήταν σαν να δουλεύει για  δυο εφήβους. Ήταν αδύνατον και την ώθησαν στα άκρα. Ήταν άθλια»

«Έπρεπε συνεχώς να πολεμά για λογαριασμό του Χάρι και της Μέγκαν», είπε  από πλευράς του ένας φίλος.  Ομοίως, φέρεται να είπε σε έναν από τους συμβούλους του Χάρι, περισσότερο από έξι μήνες πριν αρραβωνιαστούν: «Νομίζω ότι και οι δύο ξέρουμε ότι θα γίνω ένα από τα αφεντικά σου σύντομα».

Ο σύμβουλος David Manning - ένας από τους πολλούς βασιλικούς βοηθούς του ζευγαριού που παραιτήθηκε - έλεγε στους συναδέλφους «έχετε να κάνετε με μια πολύ δύσκολη κυρία».

Σε ένα άλλο απόσπασμα, ο επικεφαλής Τύπου του παλατιού Jason Knauf έγραψε ένα email το 2018 στον ιδιωτικό γραμματέα του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Simon Case, σχετικά με «πολύ σοβαρά προβλήματα» αναφορικά με την συμπεριφορά της Meghan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MMBR MÍDIA (@mmbrmidia)

«Ανησυχώ πολύ που η δούκισσα μπόρεσε να εκφοβίσει δύο PA εκτός του νοικοκυριού τον περασμένο χρόνο… Η δούκισσα φαίνεται να έχει την πρόθεση να έχει πάντα κάποιον στο στόχαστρό της» του έγραψε μεταξύ άλλων.

Όταν ένας ανώτερος βοηθός φέρεται να πρότεινε στον Χάρι και τη Μέγκαν ότι το προσωπικό θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται με περισσότερο σεβασμό, η Μαρκλ φέρεται να του απάντησε: «Δεν είναι δουλειά μου να φροντίζω τους ανθρώπους».

Το βιβλίο του Valentine Low αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ