Ο Κώστας Μπακογιάννης μωρό! Τον σηκώνει ψηλά ο πατέρας του Παύλος καταχαρούμενος (φωτό)

Η σπάνια φωτό με αφορμή τα 33 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη

Με αφορμή την 33η επέτειο την δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη από την 17 Νοέμβρη ( 26 Σεπτεμβρίου 198) δημοσιεύτηκε στην σελίδα του Κλεισθένη Δασκαλάκου στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία από το παρελθόν.

Στο κλικ που τράβηκε ο γνωστός φωτογράφος βλέπουμε τον Κώστα Μπακογιάννη όταν ήταν ακόμα μωρό. Ο αείμνηστος μπαμπάς του τον κρατά ψηλά, ενώ και οι δύο είναι καταχαρούμενοι!

«Ο Κλεισθένης φωτογραφίζει τον Παύλο Μπακογιάννη μαζί με τον γιό του Κώστα Μπακογιάννη δήμαρχο Αθηναίων @kostasbakoyannis. Μια σπάνια φωτογραφία με αφορμή τα 33 χρόνια από τη δολοφονία του πολιτικού και πατέρα Παύλου Μπακογιάννη» διαβάζουμε στην ανάρτηση.

Μία ανάλογη φωτογραφία, με αφορμή την επέτειο από την δολοφονία του μπαμπά του, ανέβασε στο Instagram και ο δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος και μοιράστηκε ένα κοινό τους κλικ από την παιδική του ηλικία.

«Η συνείδηση μου. Κι ας πέρασαν 33 χρόνια. Είμαι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος. Πόσο σε ευχαριστώ» έγραψε στο post του ο Κώστας Μπακογιάννης.

Η Ντόρα Μπακογιάννη από πλευράς της ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία του συζύγου της με την ίδια να αναφέρει στην ανάρτηση: «33 χρόνια πίσω, για μας είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Σήμερα στον κόσμο που ζούμε οι ιδέες και οι αξίες σου είναι πιο σημαντικές από ποτέ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ