Πίσω στην «δουλειά» πρίγκιπας Ουίλιαμ & πριγκίπισσα Κέιτ - Το πρώτο τους ταξίδι στην Ουαλία με τους νέους τους τίτλους (φωτό & βίντεο)

Το κατακόκκινο παλτό της Κέιτ Μίντλετον

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επισκέφτηκαν την Τρίτη την Ουαλία, για πρώτη φορά από τότε που απέτκησαν τους νέους τους τίτλους «πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας».

Το πριγκιπικό ζεύγος, μετά την περίοδο πένθους που ακολούθησε τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ επέστρεψε στα βασιλικά του καθήκοντα.

Η μέρα τους ξεκίνησε από το Anglesey, στα βορειοδυτικά της Ουαλίας, ένα μέρος με συναισθηματική αξία για αυτούς αφού έζησαν εκεί ως νεόνυμφοι το 2010, αλλά και μετά τη γέννηση του μεγάλου τους γιου, του 9χρονου πρίγκιπα Τζορτζ. Παράλληλα ο Ουίλιαμ είχε ργαστεί εκεί ως πιλότος ελικοπτέρου έρευνας και διάσωσης με τη Βασιλική Πολεμική Αεροπορία.

Στη συνέχεια όπως αναφέρει το People το ζευγάρι κατευθύνθηκε στον σταθμό RNLI Holyhead Lifeboat  για να συναντήσει μέλη του πληρώματος και εθελοντές.

Ο σταθμός ναυαγοσωστικής λέμβου - ο οποίος απέχει μόλις μίλια από το σημείο που ζούσε κάποτε το ζευγάρι - έχει λάβει 70 βραβεία για ανδρεία, καθώς τα μέλη του αγωνίζονται στις συχνά φουρτουνιασμένες θάλασσες για να βοηθήσουν τους πληγέντες.

Photo: Instagram/princeandprincessofwales

Το πρώτο βασιλικό καθήκον της Κέιτ και του Ουίλιαμ ήταν όταν βοήθησαν στην εκτόξευση μιας νέας σωσίβιας λέμβου στο νησί δύο μήνες πριν παντρευτούν το 2011.

Μετά την επίσκεψη στο σταθμό το ζευγάρι έκανε μια μικρή βόλτα στο Holyhead Marine and Café Bar για να συναντήσει ανθρώπους από μικρές επιχειρήσεις και οργανισμούς όπως η Coastguard και οι Sea Cadets.

Photo: Instagram/princeandprincessofwales

Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσης επ΄σικεψη στην παράκτια πόλη του Swansea και την ανακαινισμένη εκκλησία που έχει μετατραπεί σε ένα ακμάζον κοινοτικό κέντρο που στεγάζει μια τράπεζα τροφίμων που υποστηρίζει πάνω από 200 άτομα την εβδομάδα και το Swansea Baby Basics, το οποίο διανέμει απαραίτητα είδη για ευάλωτες μητέρες σε όλη την πόλη.

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες η πριγκίπισσα της Ουαλίας φορούσε μια παντελόνα και μια μπλούζα σε μαύρο χρώμα, ενώ είχε προσθέσει από πάνω ένα κατακόκκινο παλτό από ένα από τα αγαπημένα της brands το LK Bennett.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ