Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου-ξέφραγο αμπέλι: Η δόκιμη αστυνομικός ποζάρει με πιστόλι στο χέρι - Τρεις συμμορίες είχαν ορμητήριο τις φοιτητικές εστίες

Πρόκειται για τα μέλη τριών διαφορετικών εγκληματικών οργανώσεων που εμπλέκονται σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, ληστειών - κλοπών και οπλοκατοχής...

 

Δεκατρείς κακοποιούς.... τρόφιμους στη φοιτητική εστία εντόπισαν, μεταξύ άλλων, οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας που πραγματοποίησαν έφοδο στις 06:00 το πρωί της Τρίτης στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου.

Οι συλληφθέντες σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, πάνω από ένα χρόνο είχαν μετατρέψει τη φοιτητική εστία σε... άντρο ανομίας διαφημίζοντας μάλιστα τη δράση τους μέσω των social media με βίντεο που αναρτούσαν. Όπλα, ναρκωτικά, μάσκες full face, δεσμίδες με χρήματα και άλλα... καλούδια βιντεοσκοπούνταν και το υλικό αναρτούνταν στα κοινωνικά δίκτυα ως ένδειξη δύναμης.

Οι κακοποιοί είχαν μετατρέψει σε «γιάφκα» την φοιτητική εστία και όπως φαίνεται είχαν και... εσωτερική πληροφόρηση για τις κινήσεις της αστυνομίας, μέσω μιας δόκιμης αστυνομικού η οποία φέρεται να είχε σχέση με έναν εξ αυτών.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι σύμφωνα με πληροφορίες και ο σύντροφός της 22χρονης δοκιμής αστυνομικού, ο οποίος μάλιστα φέρεται να έχει σχέσεις με δύο από τις τρεις εγκληματικές οργανώσεις.

Στο μεταξύ, ο ΣΚΑΪ έφερε στη δημοσιότητα, σήμερα, φωτογραφία στην οποία φαίνεται η δόκιμη αστυνομικός εντός του χώρου της φοιτητικής εστίας να ποζάρει παρέα με δύο άλλα άτομα κρατώντας ένα πιστόλι στο χέρι.

Τρεις συμμορίες είχαν ορμητήριο τις φοιτητικές εστίες

Τρεις ήταν τελικά οι συμμορίες, τα μέλη των οποίων χρησιμοποιούσαν τις παλιές φοιτητικές εστίες της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου, ως ορμητήριο. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η αστυνομία κατά τη χθεσινή επιχείρηση προχώρησε σε 32 συνολικά συλλήψεις.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι συμμορίες διέπραξαν συνολικά 29 ληστείες και κλοπές καθώς και πλήθος συναλλαγών διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Όπως τονίστηκε, οι κατηγορούμενοι είχαν φτάσει στο σημείο να κάνουν έλεγχο στα πρόσωπα που έμπαιναν στις παλιές φοιτητικές εστίες της Πολυτεχνειούπολης, ενώ είχαν απειλήσει με όπλο φοιτητή. Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, είχαν προβεί επίσης, σε ληστείες σε βάρος φοιτητών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ