Στον… πάτο Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι, τελευταίος ο πρίγκιπας Άντριου - αλλαγές στην σελίδα της βασιλικής οικογένειας

Όταν η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν εν ζωή, η Μέγκαν και ο Χάρι εμφανιζόταν πάντα στη μέση της κατάταξης

Αλλαγές έγιναν στην ιστοσελίδα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, στην κατηγορία παρουσίασης των μελών της και μαντέψτε! Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι φιγουράρουν πλέον στις τελευταίες θέσεις!

Ο Δούκας και Δούκισσα του Σάσσεξ έχουν μετακινηθεί προς το τέλος της ιστοσελίδας, μετά από μέλη της βασιλικής οικογένειας που δεν είναι τόσο ενεργά και γνωστά όπως η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα, ή ο Δούκας και η Δούκισσα του Γκλόστερ.

 

Μετά τη Δούκισσα του Σάσσεξ βρίσκεται - στην τελευταία θέση - ο πρίγκιπας Άντριου ο οποίος υπενθυμίζεται ότι το 2019 είχε ανακοινώσει ότι αποσύρεται από τον δημόσιο βίο, μετά και από την αποτυχημένη συνέντευξη στο BBC στην οποία επεχείρησε να διαψεύσει τις καταγγελίες εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση και διασύνδεσή του με τον παιδόφιλο Τζέφρι Επστάιν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @thewindsorsfamily

Όταν η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν εν ζωή, η Μέγκαν και ο Χάρι εμφανιζόταν πάντα στη μέση της κατάταξης κάτω από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την οικογένειά του. Ωστόσο πριν από 15 μήνες μετακινήθηκαν για πρώτη φορά στη σελίδα, κάτω από τους Ουέσσεξ και την πριγκίπισσα Άννα, αναφέρει το Tatler.

Σύμφωνα με την Σίλια Oυόλντεν και τη «Telegraph» ίσως αυτή η αλλαγή να είναι ένα σημάδι ότι «ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται να προτιμά ένα μικρότερο σχήμα μοναρχίας κατά τη διάρκεια της βασιλείας του».

Η μετακίνησή τους στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας έρχεται μετά την είδηση ότι η Μέγκαν Μαρκλ επιστρέφει στο Spotify με νέο επεισόδιο την επόμενη Τρίτη με καλεσμένη την ηθοποιό Μάργκαρετ Τσο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ