Ο βασιλιάς Κάρολος με την βασιλική σύζυγο Καμίλα και τους διαδόχους τους πρίγκιπα και πριγκίπισσα της Ουαλίας - Το νέο πορτρέτο

Η εικόνα τραβήχτηκε μια μέρα πριν την κηδεία της βασίλισσας

Με την περίοδο του πένθους που ακολούθησε τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, να έχει τελειώσει, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν επιστρέψει στα καθήκοντά τους, με τους νέους τους πλέον τίτλους.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ  το βράδυ του Σαββάτου έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο πορτρέτο στο οποίο βλέπουμε τον βασιλιά Κάρολο μαζί με την βασιλική σύζυγο Καμίλα και τους μελλοντικούς διαδόχους τους, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον.

Τόσο το βασιλικό ζεύγος, όσο και ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι ντυμένοι με μαύρα πένθιμα ρούχα.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στα Ανάκτορα  την Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου, πριν από τη δεξίωση που παρέθεσε ο νέος μονάρχης για τους βασιλείς, τους αρχηγούς κρατών και τους υπόλοιπους υψηλούς προσκεκλημένους που ταξίδεψαν στο Λονδίνο για την κηδεία της Ελισάβετ, η οποία υπενθυμίζεται ότι τελέστηκε την επόμενη ημέρα, δηλαδή στις 19 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για ένα κλικ του Chris Jackson, φωτογράφου του πρακτορείου Getty, ο οποίος, σύμφωνα με το Tatler, έχει απαθανατίσει αξέχαστες στιγμές της οικογένειας, ανάμεσα στις οποίες ήταν και ο γάμος του Ουίλιαμ με την Κέιτ.

Πριν από μερικές ημέρες το παλάτι είχε δώσει στη δημοσιότητα και μια νέα επίσημη φωτογραφία του βασιλιά Καρόλου, η οποία τραβήχτηκε  στο δωμάτιο του δέκατου όγδοου αιώνα στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Η εικόνα έδειχνε τον μονάρχη να εκτελεί τα νέα του καθήκοντα.

Ο πρωτότοκος γιος της Ελισάβετ ήταν καθισμένος στο γραφείο, έχοντας μπροστά του το περίφημο κόκκινο κουτί  όπου τοποθετούνται επίσημα έγγραφα. Πίσω του φαίνεται μια φωτογραφία των γονιών του, ενώ στην ίδια ανάρτηση έχουν ανέβει και αντίστοιχα κλικς με την Ελισάβετ και το κόκκινο κουτί. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ