Vintage pics: O Διονύσης Παπαγιαννόπουλος λίγο πριν φύγει από τη ζωή - Mε τις φίλες του Μαίρη Χαλκιά και Σούλη Σαμπάχ

Μια σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν

Η εκδότρια Έλενα Μακρή δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram «elenasdiary_blog» μια σπάνια vintage φωτογραφία.

Να σημειώσουμε πως η δημοσιογράφος έχει στην κατοχή της σπάνιες φωτογραφίες από μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες. 

Στην νέα εικόνα που ανάρτησε στον λογαριασμό της βλέπουμε τον ηθοποιό Διονύση Παπαγιαννόπουλο. Μάλιστα όπως μας ενημερώνει η ίδια, είναι μια από τις τελευταίες φωτογραφίες του. 

Συγκεκριμένα αναφέρει: ''Μια από τις τελευταίες φωτογραφίες του Διονύση Παπαγιαννόπουλου, συντροφιά με δυο κυρίες του θεάτρου, φίλες και συνεργάτιδες του, την Μαίρη Χαλκιά και τη Σούλη Σαμπάχ. Ο κινηματογραφικός πατέρας της Αλίκης Βουγιουκλάκη και της Τζένης Καρέζη έπαιξε συνολικά σε 133 ταινίες του «χρυσού» ελληνικού κινηματογράφου.

«Εκείνο που με ευχαριστεί είναι να ασχολούμαι με ήρωες Έλληνες. Πιστεύω ότι ένας ηθοποιός που θα παίξει ένα μουζίκο ένα Δούκα, ο Έλληνας ηθοποιός θα προσπαθήσει να τον παίξει.

Στον Έλληνα ήρωα, θα κάνω ό,τι θα έκανε ο Μπάρμπας μου Αριστείδης εάν είχε αυτά τα περιστατικά που λέει ο συγγραφέας», είχε πει σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του το 1979. Ήταν Μεγάλη Τρίτη του 1984, όταν βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Η είδηση του μοναχικού θανάτου του τόσο αγαπημένου ηθοποιού που είχε φτάσει στο απόγειο της δημοτικότητας του χάρη στο τηλεοπτικό «Λούνα Παρκ» είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Ήταν 72 ετών. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ