Αθήναις Νέγκα: Χώρισε από τον σύζυγό της και το ανακοίνωσε μέσω Instagram - ''Δεν μπορείς να πρήζεις ή να ενοχλείς αυτόν που κάποτε ερωτεύτηκες''

Δείτε τι έγραψε στην ανάρτησή της... 

Η Αθηναΐς Νέγκα με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γνωστοποίησε ότι χώρισε από τον σύζυγό της Γιάννη μετά από πέντε χρόνια γάμου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017, ενώ το 2018 ήρθε στη ζωή η κόρη τους. Να σημειώσουμε πως Αθηναΐς, έχει 14 χρόνια διαφορά με τον πρώην σύζυγό της. 

 

 

 

 

Να σημειώσουμε πως η δημοσιογράφος ανέβασε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία με τον σύζυγό της και στην λεζάντα έγραψε για όλες αυτές τις συζητήσεις που έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν, για τις σχέσεις που παλιώνουν αλλά και το ότι δύο άνθρωποι μπορούν να μείνουν οικογένεια και φίλοι χωρίς να είναι ζευγάρι.

 

 

Ολόκληρη η ανάρτησή της 

«Έκανα γκρίζα αυτή τη φωτογραφία γιατί είναι σχετικά παλιά. Οι σχέσεις παλιώνουν και η σχετική τους γήρανση τους δεν οφείλεται στο χρόνο αλλά στις γνωστές μαλακίες που μαζεύονται και γίνονται βουνό γιατί ως καλοί εξυπνάκηδες δεν εννοούμε να τις αντιμετωπίσουμε όταν πρέπει και όλες οι συζητήσεις μετατίθενται για αργότερα και λίγο πιο αργότερα.

Δεν μπορείς να πρήζεις ή να ενοχλείς αυτόν που κάποτε ερωτεύτηκες, καλύτερα ένας υπερευαίσθητος πληγωμένος εγωισμός παρά δυο φουσκωμένοι που ζητάνε δράματα και διαμάχες.

 

 

Κακώς έχουμε εκπαιδευτεί κοινωνικά να ταυτίζουμε τους χωρισμούς με την καταστροφή, πρόκειται μάλλον για μια καλύτερη συνέχεια όταν αυτό που έχεις, έχει γίνει δύσκολο, αρκεί να μη φυλάξεις πίκρα, να έχουν και οι δυο σταθεί στα δύσκολα, να θέλουν να συνεχίσουν να είναι οικογένεια κάθε μέρα από κοντά, φίλοι χωρίς να είναι ζευγάρι.

Σύντροφοι εξαιρέσεις, ανεξαρτήτως συνέχειας, αξίζει πάντα να έχουν το κλειδί του σπιτιού σου γιατί είχαν καιρό το κλειδί της καρδιάς σου, ας ακούγεται μελό και κιτς, ας μένει κάτι μελό και κιτς για το τέλος. Δεν έχω σπουδαίες εξηγήσεις να δώσω, θα τις αποφύγω μέχρι τουλάχιστον το έτος 2035», 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ