Ξανά ερωτευμένος ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης μετά το διαζύγιό του - Με κάνεις πιο δυνατό καθημερινά Μάθιου (φωτό)

Δείτε την ανάρτησή του... 

Λίγες ημέρες πριν ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι παίρνει διαζύγιο μετά από 8 χρόνια γάμου. Όπως φαίνεται όμως ένα κεφάλαιο έκλεισε και ένα άλλο άνοιξε! 

Ο ίδιος δηλώνει ξανά ερωτευμένος, μέσα από μία φωτογραφία που ανήρτησε στα social media.

«Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι η μετάβαση μέσω ενός διαζυγίου θα μου έφερνε το δώρο ενός νέου πολλά υποσχόμενου κεφαλαίου μπολιασμένου με συναισθήματα, φροντίδα και μεγάλες προσδοκίες που με κάνουν να χαμογελάω στο μέλλον», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτηση που συνοδεύει τη φωτογραφία.

Στην φωτογραφία βλέπουμε το ζευγάρι πλάτη σε μια δεξίωση.

 

 

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:

«Υπάρχουν φορές που η ζωή έχει γράψει εκ των προτέρων το σενάριο της ζωής μας. Καταστάσεις και πράγματα ξαφνικά τελειώνουν για να ακολουθήσουν νέα, που ξεκινούν το ίδιο αναπάντεχα. Η ζωή είναι μια συνεχής εναλλαγή μεταξύ τέλους και αρχής νέων ξεκινημάτων στα επαγγελματικά, τα κοινωνικά, αλλά πρωτίστως την αγάπη.

Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι η μετάβαση μέσω ενός διαζυγίου θα μου έφερνε το δώρο ενός νέου πολλά υποσχόμενου κεφαλαίου μπολιασμένου με συναισθήματα, φροντίδα και μεγάλες προσδοκίες που με κάνουν να χαμογελάω στο μέλλον. Καθώς γιορτάζω τα σήμερα γενέθλιά μου αυτήν την ξεχωριστή μέρα, είμαι ευγνώμων για αυτό το δώρο που μου επιφύλασσε η ζωή.

Με κάνεις πιο δυνατό καθημερινά για να αντιμετωπίζω προκλήσεις και να παλεύω για να κερδίζω μάχες, Μάθιου. Ως γνωστόν, ένας ίσον κανένας, δύο ίσον δύναμη».

Όπως είχε εξηγήσει τότε ο Έλληνας δημοσιογράφος, ο σύζυγός του πάντα παραπονιόταν ότι δεν κοινοποιούσε φωτογραφίες τους δημόσια. Ωστόσο όπως ανέφερε τότε η «ιδιωτική του φύση πάντα τον έκανε να προτιμάει να κρατά τις προσωπικές του στιγμές και αναμνήσεις για τον εαυτό του και για εκείνους με τους οποίους τις μοιράζεται».

Δείτε την ανάρτηση του διαζυγίου 

Ας τον ονομάσουμε "επίλογο"! 

Μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια γάμου, είμαστε ευτυχισμένα διαζευγμένοι και έτοιμοι να περάσουμε στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής μας. Τα τελευταία οκτώ χρόνια, μοιραστήκαμε τη ζωή μας με σκαμπανεβάσματα, χαμηλά και ψηλά, πάντα με σεβασμό. Ανοίξαμε το κεφάλαιο της κοινής μας ζωής με αξιοπρέπεια και το κλείσαμε με την ίδια αξιοπρέπεια.

Μπήκαμε σε αυτόν τον γάμο με την έννοια του να δίνουμε παρά να παίρνουμε. Κι όταν ένας γάμος ξεκινά με την προϋπόθεση ότι θα δώσεις και δεν θα πάρεις, τότε το διαζύγιο, αν συμβεί/όταν συμβεί, γίνεται μια διαδικασία προετοιμασίας για το επόμενο βήμα στη ζωή και των δύο, αντί για πεδίο αντιπαλότητας.

 

 

Ο Έρικ πάντα παραπονιόταν σε μένα ότι δεν κοινοποιούσα φωτογραφίες μας δημόσια. Η ιδιωτική μου φύση μέ έκανε πάντα να προτιμώ να κρατάω τις προσωπικές μου στιγμές και αναμνήσεις για τον εαυτό μου και για εκείνους με τους οποίους τις μοιράζομαι.

Ποτέ δεν ήμουν της υπερέκθεσης της προσωπικής μου ζωής στη δημόσια/ηλεκτρονική σφαίρα. Είναι πάντα καλύτερο να αφήνετε τη στιγμή να περάσει και να τη μοιράζεστε με άλλους αφού αυτή η στιγμή περάσει. Τώρα ήρθε η ώρα να μοιραστώ μερικές από τις πιο ξεχωριστές στιγμές μας τα τελευταία έντεκα χρόνια.

Οι άνθρωποι αναπόφευκτα θα ανακαλύψουν νέες ανάγκες και προσδοκίες, θα θέτουν νέες προτεραιότητες και θα ονειρεύονται το μέλλον διαφορετικά καθώς μεγαλώνουν. Η ιστορία της ζωής μας μοιάζει με ένα βιβλίο, ένα κεφάλαιο κλείνει και ένα νέο ξεκινά.

To who is who του Θάνου Δημάδη 

Ο Θάνος Δημάδης (1983-) είναι Έλληνας δημοσιογράφος που ζει στις ΗΠΑ. Κάλυψε από Ουάσιγκτον και τις Βρυξέλλες ως ανταποκριτής ελληνικών μέσων ενημέρωσης τη κρίση χρέους. Είναι πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης των ξένων ανταποκριτών Τύπου στις ΗΠΑ (Association of Foreign Press Correspondents in the United States AFC-USA).

Γεννήθηκε στη Βέροια και μεγάλωσε στις Βρυξέλλες. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το Πανεπιστήμιο Τζορτζ Ουάσινγκτον των ΗΠΑ.

 Εργάστηκε για χρόνια σε μεγάλους σταθμούς και εφημερίδες. Μεταξύ άλλων, ήταν ανταποκριτής του ΣΚΑΪ και αρθρογράφος στην αμερικανική έκδοση της Huffington Post.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ