Το άλλο πρόσωπο της Jennifer Lopez: Αγκαλιά και συμπαράσταση στην φίλη της που έχασε τον άντρα της (φωτό)

Δείτε την ανάρτηση... 

Όπως γνωρίζουμε δεν είναι όλα στη ζωή όμορφα και λαμπερά. Υπάρχουν και στιγμές που ο άνθρωπος βιώνει δύσκολες καταστάσεις. 

Για την πασίγνωστη λατίνα σταρ Jennifer Lopez η ζωή μέχρι στιγμής είναι γεμάτη ευτυχία και λάμψη. Η ίδια πριν από λίγο καιρό παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Μπεν Άφλεκ, σε έναν γάμο που συζητήθηκε όσο κανένας άλλος. 

 

 

 

 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ηθοποιός, αν και συχνά αναρτά στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά της αλλά και τις δουλειές της, ήρθε η ώρα να κάνει και μία πιο στενάχωρη ανάρτηση. 

 

 

Όπως θα δείτε η star , έκανε γνωστό πως η αγαπημένη της φίλη Loren Ridinger, έχασε τον άντρα της, με τον οποίο έζησε μαζί 30 ολόκληρα χρόνια. Συγκεκριμένα έγραψε στην λεζάντα: Δύναμη, ομορφιά και χάρη. . .

 

 

 

 

 

 

''Η όμορφη φίλη μου έχασε τον έρωτα της ζωής της με τον οποίο πέρασε 30 και πλέον χρόνια.  Χθες το βράδυ γιορτάσαμε τη ζωή του JR και ακόμα και μέσα από όλο τον πόνο και τα ατελείωτα δάκρυα του τελευταίου μήνα καταφέραμε να χαμογελάσουμε, να θυμηθούμε και να χορέψουμε ξανά. . . θα του άρεσε πολύ!!! RIP JR. . . προσέχουμε το κορίτσι σου''. 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ