Ελένη Μενεγάκη: Στη φωταγώγηση του Μουσείου Μπενάκη για τον καρκίνο του μαστού - Με σικάτο dusty pink, one shoulder φόρεμα & λαμπερό μακιγιάζ

Δείτε το look της... 

Μια εμφάνιση σε total pink έκανε η Ελένη Μενεγάκη το βράδυ της Τετάρτης, για την φωταγώγηση του Μουσείου Μπενάκη που έγινε στο πλαίσιο της εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού γνωστής εταιρίας καλλυντικών.

Όπως κάθε χρόνο η Ελληνίδα Πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, δίνει το δικό της μήνυμα και τώρα παραβρέθηκε στη φωταγώγηση του Μουσείου.

Η παρουσιάστρια του Mega έφτασε λίγο πριν τις 21:00 , συνοδευόμενη, φορώντας ένα υπέροχο φόρεμα σε απόχρωση dusty pink και έχοντας τα μαλλιά της κάτω σε χαλαρές μπούκλες.

To μακιγιάζ της ήταν λαμπερό όπως πάντα, με έντονο eyeliner και fake lashes, ενώ διάλεξε ένα πιο ήπιο τόνο κραγιόν στα χείλη της. 

Ολοκλήρωσε το look με σατέν γόβες στο ίδιο χρώμα του φορέματος και ροζ τσάντα.  Το φόρεμά της ήταν one shoulder και ήταν μακρυμάνικο. Η τέλεια λύση για την φθινοπωρινή σας έξοδο. 

 

Όσο για την ανάρτησή της στο Instagram, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών και στη λεζάντα έγραψε: «30 χρόνια δέσμευσης. Ενωμένοι να βοηθήσουμε να μπει ένα τέλος στον καρκίνο του μαστού! »

Δείτε περισσότερες τις φωτο του NDP στο Slide Show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ