Η τραγωδία του Ζεράρ Ντεπαρντιέ - Έχασε τον γιο του Γκιγιόμ μόλις 37 ετών από πνευμονία - Τα ναρκωτικά, τα δύσκολα νιάτα, η σκιά του μπαμπά

Ο Γάλλος ηθοποιός μετανιώνει που δεν έμαθε να λέει «σ’ αγαπώ»

Οι σχέσεις πατεράδων και γιων πυκνά συχνά δεν είναι περίπατος.

Ιδιαίτερα αν ο πρώτος είναι διάσημος και ο δεύτερος αδημονεί να ακολουθήσει τα βήματα του και να αποδείξει ότι μπορεί να γίνει καλύτερος. Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Ζεράρ Ντεπαρντιέ και του γιου του Γκιγιόμ. Ο γεννημένος στις 7 Απριλίου του 1971 Γκιγιόμ καταπιέστηκε για πολλά χρόνια από την προσωπικότητα του διάσημου πατέρα του, εξ ου και η επαναστατημένη νεότητα του, που σημαδεύτηκε από την ταχύτητα, τη βία, τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Τη σύντομη ζωή του σημάδεψε ένα ατύχημα με τη μοτοσικλέτα του το 1995. Μετά από 17 εγχειρήσεις, ο Γκιγιόμ υποβλήθηκε σε ακρωτηριασμό τού ενός ποδιού του το 2003.

Υπήρξε ανέκαθεν ένας πολύ ευαίσθητος ηθοποιός. Ήταν βραβευμένος με το Σεζάρ Υποσχόμενου Ηθοποιού το 1995. Το 1999 απέσπασε το βραβείο Γκιγιόν Καλύτερου Ηθοποιού για το ρόλο του στην ταινία Pola X. Στις 13 Οκτωβρίου 2008, όμως ο Γκιγιόμ Ντεπαρντιέ απεβίωσε σε ηλικία 37 ετών, αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Παρισιού, όταν προσβλήθηκε από ιό που τού προκάλεσε οξεία πνευμονία βυθίζοντας όλη του την οικογένεια στη θλίψη. 

Σχολιάζοντας το τραγικό αυτό συμβάν ο Ζεράρ, στην αυτοβιογραφία του «Έγινε Κάπως Έτσι», δηλώνει ότι ο Γκιγιόμ είναι μέσα του. Μάλιστα, κάνει αναφορά στη δική του νεότητα, που στιγματίστηκε από το σεξ επί χρήμασι και τις κλοπές και ρίχνει το φταίξιμο που ο Γκιγιόμ και τα υπόλοιπα παιδιά του δεν θέλησαν ποτέ να έχουν σχέση μαζί του στο δικό του πατέρα που δεν τον έμαθε ποτέ να εξωτερικεύει την αγάπη του γι’ αυτά. 

«Δεν βρήκα ποτέ τις σωστές λέξεις. Ξέρω πως να λέω τα λόγια των άλλων, αλλά όταν αφορούν τη ζωή μου, είμαι ο γιος του Ντεντέ», έχει γράψει ο ίδιος.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ